À Punt retransmet aquesta nit el Carnaval de Vinaròs

Ret homenatge enguany, del 8 al 24 de febrer, al Carnaval internacional de Venècia.

El carnaval de Vinaròs, en una imatge d'arxiu
El carnaval de Vinaròs, en una imatge d'arxiu

À Punt emetrà el Carnaval de Vinaròs per segon any consecutiu. La televisió pública valenciana retransmetrà hui dissabte a les 22:15 hores la Gala de les Reines del carnestoltes de Vinaròs, la festa més popular i espectacular de la localitat del Baix Maestrat.

El Carnaval de Vinaròs ret homenatge enguany, del 8 al 24 de febrer, al Carnaval internacional de Venècia. Per això les reines i els reis lluiran els millors dissenys per a una gala que vol inspirar-se en l’esperit del carnestoltes italià. Seran més de dues hores d’espectacle, amb una desfilada multicolor de les trenta comparses que hi participen.

La retransmissió durarà dues hores i mitja, i estarà narrada per Raül Piñana. À Punt aposta per la informació de proximitat i per difondre les tradicions i les festes del nostre territori. En aquest cas, la televisió pública es farà ressò d’una festa caracteritzada pel caràcter obert, transgressor, integrador i tolerant.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d’À Punt es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats