À Punt retransmet l’elecció de les corts d'honor de les Falles de València 2020

L’emissió es farà a partir de les 19:10 hores des del Pavelló Font de Sant Lluís.

Les candidates a falleres majors de València 2020
Les candidates a falleres majors de València 2020 / Junta Central Fallera.

À Punt torna a acostar-se a l’actualitat fallera. La televisió pública valenciana retransmetrà demà dissabte, 21 de setembre, l’acte d’elecció de les candidates a falleres majors de València 2020. Seran 13 xiquetes i 13 joves entre les quals, al mes d’octubre, es triaran les falleres majors de València de les festes de l’any que ve. L’acte també servirà d’acomiadament de les falleres majors de València de 2019, Marina Civera i Sara Larrazábal.

À Punt va seguir de prop les Falles de l’any 2019 i continuarà treballant en la mateixa línia en les que ja calfen motors. La retransmissió es farà en directe des del Pavelló de la Font de Sant Lluís de la ciutat de València a partir de les 19:10 hores. Allí, a l’epicentre de la festa, estaran dues periodistes d'À Punt: Montse Català amb la narració i Amparo Martín amb les entrevistes.

El programa comptarà amb convidats destacats, que comentaran aquest acte que marca el punt de partida de les Falles 2020. Rocío Gil Uncio, fallera major de València l’any 2018; María Donderis, fallera major infantil de València de 2015; i Elena Muñoz, presidenta de la falla Corona, enriquiran l’elecció de les corts d’honor amb la seua experiència i coneixement de la festa. Durant la retransmissió entrevistarem els principals protagonistes de les Falles.

À Punt segueix des de l’inici de les emissions les festes populars valencianes i les tradicions dels nostres pobles i ciutats. L’any passat, de fet, els mitjans públics valencians tingueren una programació especial per a seguir de prop les Falles a la ciutat de València i a molts pobles de la Comunitat Valenciana.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es, en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar