À Punt retransmet l’elecció de les candidates a falleres majors de València 2023

Divendres, en directe a partir de les 22:00 hores des del pavelló Font de Sant Lluís

Retransmissió de l'Elecció de les Corts d'Honor des de la Fonteta
Retransmissió de l'elecció de les corts d'honor des del pavelló Font de Sant de Lluís / Departament de Comunicació
28 de setembre 2022 - 12:14

El compte arrere per a les Falles del 2023 comença aquest cap de setmana al pavelló Font de Sant Lluís amb l’acte de l’elecció de les candidates a falleres majors de València 2023.

Les càmeres d’À Punt seran testimoni de la gala que se celebra a partir de les 22 hores i que es podrà seguir en directe per la televisió. El narrador serà el presentador del magazín Bona vesprada, Ferran Cano, que estarà acompanyat de la periodista i delegada de Patrimoni de Junta Central Fallera, Pepa Gómez.

Pepa Gómez i Ferran Cano ens conten tots els detalls de l'elecció en À Punt
Pepa Gómez i Ferran Cano ens conten tots els detalls de l'elecció en À Punt

Participa també com a comentarista invitada Laura Brisa, membre de la cort d’honor 2014 i jurat en l’elecció de Marina Civera, Fallera Major de València 2019. La reportera Ampa Caballero estarà a peu de pista per a recollir l’ambient i les primeres impressions de les afortunades.

Recordem que aquesta nit a la Font de Sant Lluís queden seleccionades les 13 senyoretes i les 13 xiquetes que formen part de les dues corts d’honor de les Falles 2023 i només dues d’elles seran les màximes representants de la festa gran. Però caldrà esperar tres setmanes per a conéixer el veredicte dels jurats.

Preselecció de la cort d'honor. Foto: JCF
Preselecció de la cort d'honor. Foto: JCF

Dimarts 18 d’octubre serà el dia de la telefonada de l’alcalde Joan Ribó des de l’hemicicle de l’Ajuntament de València i l’endemà, dimecres 19 d’octubre, serà la proclamació de les dues elegides com a fallera major i fallera major infantil de València de les Falles 2023. Dos actes que també es podran seguir en directe per À Punt a través del programa Bona vesprada.

En acabar la retransmissió s’emetrà el documental Regino Mas, l’art del foc, el qual repassa la vida i la trajectòria de Regino Mas Marí (1899-1968), primer mestre major del Gremi d’Artistes Fallers de València.

Documental 'Regino Mas, l'art del foc'
Documental 'Regino Mas, l'art del foc'

Durant més de cinquanta anys Regino Mas va ser una figura imprescindible de la festa de les Falles i va marcar les pautes i les tendències del que la festa va ser al llarg del segle XX.

També et pot interessar

stats