À Punt retransmet l’aventura del València Basket en la Copa de la Reina

La televisió, la ràdio i el web d’À Punt Mèdia aproparan, en directe i en valencià, els duels que es disputen a la Fonteta

La Copa de la Reina es disputarà a València, per segon any consecutiu, del 24 al 27 de març de 2022
La Copa de la Reina es disputarà a València, per segon any consecutiu, del 24 al 27 de març de 2022 / Alberto Nevado(FEB)

El pavelló Font de Sant Lluís de València acull des de dijous fins diumenge pròxim, per segon any consecutiu, la Copa de la Reina de bàsquet. I À Punt Mèdia hi estarà per a apropar-vos els partits que jugarà el València Basket, en directe i en valencià.

L'equip de Rubén Burgos encetarà la seua aventura copera divendres, a les 21:00 hores, contra el Casademont Saragossa de la valenciana Vega Gimeno. El web apuntmedia.es retransmetrà el duel amb la narració de Josep Carbonell i els comentaris de la llegenda taronja Nacho Rodilla.

En cas que el València Basket es classifique per a les semifinals i per a la final, les retransmissions es traslladaran a la televisió d'À Punt. També amb els comentaris de Carbonell i Rodilla, la semifinal contra el guanyador del duel entre l'Spar Girona i el Movistar Estudiantes serà dissabte a les 17:30 hores, mentre que la gran final serà diumenge a les 16:30 hores.

També la ràdio del mitjà públic de la Comunitat Valenciana t'aproparà tots els partits de l'equip taronja en la Copa de la Reina. L'exjugadora Ana Belén Álvaro serà la comentarista en Des de la banda d'una sèrie de partits que, esperem, acabe diumenge amb la capitana taronja, Anna Gómez, alçant el títol a la Fonteta.

D'aquesta forma, À Punt continua apostant per donar suport i visibilitat a una gran varietat d'esportistes i modalitats esportives, amb protagonisme i un marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats