À Punt retransmet la final del 34 Campionat d’Escala i Corda des del trinquet de Pelai

Genovés II i Soro III jugaran una partida inèdita que omplirà de gom a gom la catedral de la pilota

Genovés II i Soro III
Genovés II i Soro III

Les càmeres d’À Punt estaran presents en directe en la final del Campionat Individual d’Escala i Corda Trofeu President de la Generalitat. La final de l’edició 34 d’aquest torneig es podrà seguir per la televisió pública valenciana a partir de les 17:40 hores des del Trinquet de Pelai de València.

La partida enfrontarà Genovés II, que fa deu anys no arribava a la final, amb Soro III, que juga la seua novena final en deu anys. El primer no ha guanyat la final, la més esperada de l’any al món de la pilota. L’expectació és màxima i, de fet, el trinquet de Pelai, considerat la catedral de l’esport, estarà ple de gom a gom.

La partida serà narrada per Joan Tur i Mari Carmen Montes farà les entrevistes a peu de trinquet. La partida, així mateix, serà comentada per l’expilotari Fredi.

Des de l’inici d’emissions, les càmeres d’À Punt Mèdia recorren els trinquets i carrers de la Comunitat Valenciana. De fet, la presència de la pilota és habitual en la televisió, ràdio, web i xarxes socials d’À Punt. Els mitjans públics valencians estan presents en les principals partides que es juguen a la Comunitat Valenciana cada setmana i informen de tota l’actualitat que envolta l’esport.

Totes les emissions de la ràdio i la televisió d’À Punt Mèdia es poden trobar i seguir en directe i a la carta en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es i en les aplicacions mòbils i de smart tv.

També et pot interessar

stats