À Punt retransmet les exaltacions de les falleres major i infantil 2022 del cap de setmana

La radiotelevisió pública també ultima les bases dels Premis À Punt amb les Falles, les Gaiates de Castelló de la Plana i les Fogueres d’Alacant

Carmen Martín i Nerea López, falleres majors de València 2022.
Carmen Martín i Nerea López, falleres majors de València 2022. / Departament de Comunicació
19 de gener 2022 - 11:11

El Palau de Congressos de València es vesteix de gala aquest cap de setmana per a celebrar les exaltacions de les falleres major i infantil 2022 i À Punt prepara ja les retransmissions per a oferir tots els detalls a les espectadores i espectadors que dissabte i diumenge esperen les dos cites amb el món faller.

Dissabte 22 de gener, a partir de les 19.00 hores en directe podrem gaudir de l’exaltació de Carmen Martín Carbonell, Fallera Major de València 2022, i la seua cort d’honor. La retransmissió inclourà l’emissió de l’Informatiu Notícies Nit, en versió reduïda mentre l’espectacle fa la pausa de descans, a les 20:00 hores, per a continuar la gala fins al ramillet de focs d’artificials a la font del Palau de Congressos.

Diumenge 23 de gener serà el torn de l’exaltació de Nerea López Maestre, Fallera Major Infantil de València, i la seua cort d’honor a partir de les 17.00 hores.

Les falleres majors de valència 2022 en la seua visita a À Punt a l'endemà de la seua elecció el 14 d'octubre.
Les falleres majors de valència 2022 en la seua visita a À Punt a l'endemà de la seua elecció el 14 d'octubre. / Departament de Comunicació

Dos cites falleres en què es desvelaran els colors dels espolins dels vestits oficials que regala l’Ajuntament de València i que estrenen les falleres majors amb motiu de la seua exaltació. No faltaran les lloances dels mantenidors, Miguel Prim i Salvador Domènech, dos fallers de soca-rel; ni l’ofrena de cistelles de flors d’autoritats i institucions a les màximes representants de les Falles.

Mantenidors de les exaltacions de les Falles 2022
Mantenidors de les exaltacions de les Falles 2022 / Foto: Junta Central Fallera

Les dos retransmissions les conduiran els periodistes Ferran Cano i Montse Català, així com la reportera Rosa Porta que estarà a peu d’escenari per a no perdre’s cap detall del que passe al Palau de Congressos de València.

Premis À Punt amb les Falles i les Gaiates

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) convocarà en breu la segona edició dels Premis À Punt a les Falles per a guardonar la comissió que presente la millor crítica audiovisual sobre la radiotelevisió pública valenciana.

La falla guanyadora del Premi de la millor crítica audiovisual aconseguirà un primer premi dinerari, un estandard de record i la participació en un reportatge en un dels programes o informatius d’À Punt Mèdia. El segon i el tercer premi també serà metàl·lic, el reportatge i l’estandard commemoratiu. Les comissions infantils es podran inscriure’s en els Premis de La Colla.

À Punt també presentarà les bases per a participar en la segona edició dels Premis À Punt en la Magdalena que tenen com a objecte guardonar la gaiata gran (no infantil) que presente la millor il·luminació. Les gaiates infantils també tindran els corresponents Premis de La Colla.

Paral·lelament, la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) farà públiques les bases per al concurs de les Fogueres de Sant Joan 2022 i també s’inclouran al web de la CVMC, on cal remetre les inscripcions per a participar en els concursos de festes d’À Punt.

També et pot interessar

stats