À Punt retransmet diumenge en directe la Final de la Lliga de Llargues entre Benidorm i el Campello

També gravarà les finals autonòmiques del Campionat Autonòmic de Frontó de Parelles i la Final de la Lliga de Palma

Una partida de pilota
Una partida de pilota

Les càmeres d’À Punt estaran presents aquest cap de setmana en les finals autonòmiques de primera categoria de tres modalitats de la pilota valenciana. La primera serà diumenge, a les 12:00 hores, i serà la retransmissió en directe de la Final de Llargues Trofeu Diputació d’Alacant des del carrer Major del Poble Nou de Benitatxell, entre els equips de Benidorm i del Campello.

À Punt, a més, gravarà la Final del Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles des de la canxa d’Albal, a l’Horta Sud, i la Final del Trofeu de Palma Diputació d’Alacant entre Benidorm i Orba, des del carrer del Poble Nou. Aquestes dues finals s’emetran al mes d’agost, en diferit, en l’horari habitual de diumenge a les 12:00 hores. En concret serà el 12 i 19 d’agost, respectivament.

Cada diumenge, a les 12:00 del migdia, À Punt Mèdia ofereix pilota valen­ciana en diferents modalitats de joc: escala i corda, raspall, frontó, galotxa, llargues o palma. Totes tindran espai en la programació d’À Punt Mèdia. Aquest estiu es podran seguir per televisió, la plataforma web i les aplicacions en iOS i Android d’À Punt Mèdia les finals del Campionat Diputació de València de Raspall, en les categories masculina i femenina; la Final de la Lliga de Llargues i la Lliga de Palma de la Diputació d’Alacant; el Campionat Autonòmic de Galotxa; la Final Individual Bankia de Raspall Femení; la Final de la Copa Diputació de Raspall; la Copa d’Escala i Corda de clubs; la Final del Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles de clubs, així com partides de la fase inicial del Trofeu de Frontó disputada per jugadors professionals.

Les càmeres d’À Punt Mèdia recorreran els trinquets i carrers de la Comunitat Valenciana. Gavarda, Poble Nou de Benitatxell, Beniparrell, Alcàsser, Castelló de Rugat o Albal seran alguns dels escenaris on estaran presents. Els espectadors i les espectadores poden comentar i compartir impressions a les xarxes socials amb l’etiqueta #PilotaÀPunt.

També et pot interessar

stats