À Punt retransmet en directe pel web l’etapa final del Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València

Des de les 12:00 h del migdia, acompanyem els ciclistes que participen en aquesta prova internacional, que demostra l’enorme afició al ciclisme que hi ha a la Comunitat Valenciana.

Un dissabte carregat d’estrenes en la programació: la cinquena temporada d’A córrer, Tresors amb història i Entre bastidors.

La gran festa del ciclisme es podrà viure en À Punt a través del web
La gran festa del ciclisme es podrà viure en À Punt a través del web / À Punt
17 de setembre 2021 - 13:00

Aquest dissabte 18 de setembre, À Punt retransmet en directe pel web el moment més emocionant del Gran Fons Internacional (GFI) Marxa Ciutat de València. Des de les 12:00 hores, els aficionats al ciclisme podran disfrutar en apuntmedia.es de l’última part de la prova, que compta amb tres recorreguts diferents, però amb una eixida i meta comuna: la Marina de València.

Per a À Punt, aquesta prova de prestigi internacional que recorre llocs emblemàtics com el port de l’Oronet, l’alt de Segart o el port de La Chirivilla, és una gran oportunitat per a mostrar la gran afició al ciclisme que hi ha a la Comunitat Valenciana.

Més de 3.000 ciclistes participaran en aquesta edició del GFI Marxa Ciutat de València i podran rodar amb llegendes com Miguel Indurain, Samuel Sánchez, Tomi Misser i Daniel Race.

Comença la cinquena temporada d’A córrer en la televisió i ràdio pública

El programa que presenta Xavi Blasco estrena demà la cinquena temporada. Cada dissabte l’audiència runner comptarà amb una doble entrega d’A Córrer, a les 13:00 hores en la televisió i a les 16:00 hores en la ràdio.

A la Comunitat Valenciana hi ha afició al ciclisme, però també a l’atletisme popular. Per això, com diu Xavi Blasco, "A córrer és un dels programes veterans en la graella d'À Punt. Des del naixement de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació hem corregut junts pels pobles i ciutats del nostre territori i així volem continuar en esta nova temporada en què tractarem de consolidar el format clàssic del programa, però incloent-hi sempre alguna novetat i descobrint llocs meravellosos”.

Aquesta nova temporada l’equip d’A córrer es bolcarà especialment amb les carreres que per fi tornen a celebrar-se després de la pandèmia. Xavi Blasco alternarà la seua participació en carreres i continuarà eixint a córrer amb personatges de notorietat pública. A més, consultaran amb especialistes, navegaran per l'actualitat de les xarxes socials i continuaran descobrint apassionants històries personals ocultes en l'univers de les carreres.

Cinquena temporada del programa més runner d'À Punt: 'A córrer' amb el presentador Xavi Blasco.
Cinquena temporada del programa més runner d'À Punt: 'A córrer' amb el presentador Xavi Blasco. / A córrer

En aquest primer programa Xavi Blasco participarà en la carrera del Puig i una de les periodistes del programa, Mireia Bayarri, que, a més, està embarassada de sis mesos, ho farà en la Carrera de la Dona de València. També mostraran com és per dins el Runcàncer, el circuit solidari més gran d'Europa, un invent 100% valencià i conversaran al plató amb l'atleta Toni Abadia.

La tornada de l’A Córrer es produeix el dia que se celebra la 15K Nocturna de València i en el programa es parlarà de tot el relacionat amb la primera gran carrera a la Ciutat del Running després de la crisi sanitària.

A la nit, doble estrena cultural: Tresors amb història i Entre bastidors

També debuta aquest dissabte Entre bastidors, una sèrie de huit capítols que mostra la part més desconeguda de la creació artística, el backstage dels i les artistes. Cada capítol desvela el procés creatiu que s’amaga darrere de cada projecte de cares molt conegudes de la cultura.

El primer programa porta com a títol “L’art de viure” i visibilitza la part més íntima i creativa de l’escriptor Santiago Posteguillo, l’actriu Rebeca Valls, la ceramista Encarna Soler o el cantaor Pep Gimeno.

Entre Bastidors s’estrena demà dissabte a les 22:45 hores, després de la primera entrega també de Tresors amb història que, presentat per Carolina Ferre, busca els tresors que guarden els veïns i veïnes de Gandia.

Horari infantil matinal: un curt per a conscienciar als menuts sobre l’Alzheimer

À Punt emet de matí en horari infantil el curtmetratge Capità Zheimer, que conta la història d’una xiqueta que compateix aventures imaginàries amb el seu avi, que pateix Alzheimer. Ella i el seu grup d’amics viuran mil situacions divertides i ajudaran el capità Zheimer a lluitar contra la pèrdua de la memòria que provoca aquesta malaltia.

També et pot interessar

stats