À Punt retransmet en directe el ‘partit de les llegendes’ al camp del Mestalla

La televisió pública ha preparat una edició especial de Tot Futbol des de les 17:00 h, que s’allargarà fins a les 20:30 h.

Centenari del València CF
Centenari del València CF

À Punt retransmetrà en directe aquest diumenge 24 de març el ‘partit de les llegendes’ que enfrontarà al Mestalla jugadors veterans del València CF i de la selecció espanyola de futbol. El partit començarà a les 18:15 h, però la televisió pública ha preparat una edició especial de Tot Futbol des de les 17:00 h, que s’allargarà fins a les 20:30 h.

Aquest partit, que és un dels actes centrals de la celebració del centenari del València CF, el comentaran els periodistes d’À Punt Mèdia Fermín Rodríguez i Mónica Arnau. El València disposarà entre els jugadors de llegendes del club com ara Kempes, Piojo López, Fernando, Claramunt, Tendillo i Saura. També jugaran en el conjunt valencià Arias, Camarasa, Giner, Djukic, Albelda, Baraja, Carboni, Subirats, Fernando, Juan Sánchez, Mista i Angulo. L’entrenador serà un històric de l’equip, Claudio Ranieri.

Per la seua banda, la selecció espanyola estarà dirigida per José Antonio Camacho. En la selecció jugaran Romero, Jorge Otero, Vicente Engonga i l’ex del Villareal, Marcos Senna.

També et pot interessar

stats