À Punt retransmet en directe l’exaltació de la fallera major de València i de la fallera major infantil

Durant tot el mes de març està prevista una programació especial sobre les Falles i les festes de la Magdalena.

Exaltació de la fallera major de València
Exaltació de la fallera major de València

À Punt segueix de prop l’actualitat fallera. L’espai públic de comunicació retransmetrà en directe per televisió aquest divendres, 25 de gener, l’acte d’exaltació de la fallera major de València, Marina Civera Moreno, i de la seua cort d’honor. També l’exaltació, prevista per a dissabte 26, de la fallera major infantil, Sara Larrazábal Bernal.

L’exaltació de les falleres majors del 2019 de València tindrà lloc al Palau de la Música. À Punt ha preparat una retransmissió especial per televisió de més de tres hores de durada, que comentaran les periodistes Patrícia Orts i Amparo Martín. A més, esta vesprada hi participarà com a comentarista la fallera major de València del 2018, Rocío Gil Uncio. Demà dissabte serà el torn de la fallera major infantil de València del 2018, Daniela Gómez de los Ángeles. Durant les retransmissions entrevistarem personalitats rellevants del món de les falles.

Però la televisió pública valenciana ha previst una cobertura més àmplia. De fet, el magazín de vesprada À Punt directe s’ampliarà hui fins a les nou de la nit. Una bona part del programa, que es desplaçarà també al Palau de la Música, estarà dedicat a informar dels preparatius de l’exaltació. Entre altres, parlarem amb experts i revelarem alguns aspectes relacionats amb aquest acte ple d’emoció i il·lusió per al món faller.

À Punt segueix des de l’inici de les emissions les festes populars i les tradicions dels nostres pobles i ciutats. En aquesta línia, durant el mes de març està prevista una programació especial per a seguir de prop les Falles i també les festes de la Magdalena de Castelló.

Totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden seguir i trobar en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats