À Punt retransmet en directe l’acte institucional d’homenatge a les víctimes de la pandèmia

L’acte s’emet per la televisió a partir de les 12 del migdia des de l’Umbracle de la Ciutat de les Arts i de les Ciències de València.

À Punt retransmet en directe l’acte institucional d’homenatge a les víctimes de la pandèmia

À Punt retransmetrà aquest dijous l’acte institucional organitzat per la Generalitat en homenatge a les víctimes de la Covid-19. L’emissió en televisió començarà a les 12 del migdia des de l’Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València i durarà una hora. En la ràdio, el programa El dia À Punt, que presenta Òscar Martínez també oferirà l'acte en directe amb connexions en directe amb Elena Tamarit des de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El programa de l’acte institucional començarà amb un minut de silenci com a senyal de dol i respecte als valencians i valencianes que han mort des de l’inici de la pandèmia. Els espectadors d’À Punt també podran seguir per la televisió pública valenciana la inauguració de l’escultura commemorativa de l’artista alcoiana Rosana Antolí. A continuació hi intervindran el periodista Lluís Motes, familiar d’una víctima de la pandèmia, i Esperanza Merino, cap de la Unitat de Malalties Infeccioses de l’Hospital General d’Alacant.

En l’acte institucional, que comentarà el periodista i presentador d’À Punt Àlex Sanjaime, s'estrenarà la peça musical In memoriam, del compositor valencià Bernardo Adam Ferrero, i conclourà amb una ofrena floral al peu de l’escultura.

També et pot interessar

stats