À Punt retransmet en directe la gala d’obertura de Cinema Jove des del Teatre Principal de València

Serà la primera vegada que la televisió pública valenciana emeta la gala inaugural d’aquest certamen audiovisual dirigit a joves talents.

Una imatge d'arxiu d'una pel·lícula que es va exhibir a Cinema Jove l'any passat
Una imatge d'arxiu d'una pel·lícula que es va exhibir a Cinema Jove l'any passat

La televisió d’À Punt Mèdia retransmet en directe aquest divendres la gala d’obertura de la 34 edició del Festival Internacional de Cinema Jove. La gala començarà a les 19:00 hores al Teatre Principal de València. Serà la primera vegada que la televisió pública valenciana emeta la gala inaugural d’aquest certamen audiovisual dirigit a joves talents.

À Punt dona suport des de l’inici de les emissions a les manifestacions artístiques i culturals que tenen lloc a la Comunitat Valenciana. I dins d’esta aposta s’emmarca la retransmissió en directe d’esdeveniments dels col·lectius que les protagonitzen. Així, per mencionar només alguns exemples, la televisió pública ha retransmés la gala dels Premis de les Arts Escèniques a València, la gala dels Premis de l’Audiovisual Valencià al Teatre Principal d’Alacant, la gala d’entrega dels premis Carles Santos a Castelló o la gala d’entrega dels Premis de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) a la ciutat de València.

La gala estarà conduïda per l’actor Alejandro Portaz i l’actriu María Zamora. Cinema Jove promou el treball dels joves cineastes i convida professionals i públic a veure les noves produccions audiovisuals per a la gran pantalla. El festival enguany tindrà lloc entre el 21 i el 28 de juny.

Totes les emissions de la ràdio d’À Punt Mèdia es poden trobar i seguir en directe i a la carta, tant en el portal web com en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats