À Punt retransmet en directe la festivitat del Corpus Christi

La Cavalcada del Convit de matí i la processó de vesprada es podran seguir per la televisió pública valenciana.

Les roques del Corpus
Les roques del Corpus

À Punt retransmetrà demà diumenge, 23 de juny, els moments centrals de la festivitat del Corpus Christi de València. És la festa més antiga de la ciutat i una de les més multitudinàries.

À Punt segueix des de l’inici de les emissions les festes populars i les tradicions dels nostres pobles i ciutats. En aquest cas, la retransmissió començarà a les 11:45 hores amb la Cavalcada del Convit, que s’inicia a la plaça de Manises. I de vesprada, les càmeres d’À Punt oferiran en directe la processó general del Corpus Christi, que comença a les 19:00 hores. La processó eixirà de la Porta dels Apòstols de la catedral.

El Corpus Christi de València tindrà com a narradora a la presentadora Clara Castelló. I tant de matí com de vesprada estarà acompanyada de nombrosos especialistes en la festa grossa de la ciutat, que analitzaran i comentaran els moments més importants de la jornada festiva i religiosa.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i a la carta, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats