À Punt retransmet en directe la cavalcada de Reis des d’Alcoi

També estarà present per primera vegada a l’arribada de ses majestats a València.

Cavalcada de Reis
Cavalcada de Reis

À Punt seguirà de molt prop l’arribada enguany dels Reis d’Orient, el moment del Nadal més esperat pels xiquets i xiquetes. I ho farà des de diversos punts de la Comunitat Valenciana. La televisió pública retransmet aquest dissabte, 5 de gener, tota la cavalcada de Reis d’Alcoi, la més antiga d’Espanya ja que té més de 150 anys. La cavalcada d’Alcoi és candidata a ser Patrimoni Cultural de la Humanitat de la Unesco.

La retransmissió comença a les 18:00 h de la mà de la periodista Reis Juan i de l’actor Xavi Castillo, ambdós alcoians. Durant tota la vesprada viurem la cavalcada amb una família alcoiana i veurem en directe el moment en què els ajudants dels Reis pugen pel balcó de la casa i fan entrega dels regals. Es tracta d’una de les tradicions més típiques de la Nit de Reis alcoiana.

A més, durant la retransmissió, À Punt també mostrarà altres tradicions relacionades amb l’arribada de ses majestats, com ara el Dia de la Burreta, el campament reial o la casca, el dolç típic del Dia de Reis.

D’altra banda, la televisió pública també estarà present per primera vegada en la cavalcada de Reis a València. L’espai públic de comunicació valencià participarà en la cavalcada amb una unitat mòbil amb pantalles led en les dues bandes en les qual s’emetran imatges de La Colla. La unitat mòbil també aposta pel foment de la lectura i portarà el lema «llegir i imaginar, tot és començar». Acompanyaran la carrossa quatre dels personatges d’Els Bíters i cinc feretes que interactuaran amb el públic present.

A més, els serveis informatius d’À Punt informaran amb detall a la televisió, a la ràdio i al web de l’arribada dels Reis d’Orient a tot el territori i dels principals esdeveniments d’aquesta nit màgica.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i en diferit, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/.

També et pot interessar