À Punt retransmet dilluns des d’Alacant els Premis de les Arts Escèniques

Dimarts a la nit també es podrà seguir la segona edició dels Premis El Temps de les Arts 

Premis Arts Escèniques 2022 des d'Alacant
Premis Arts Escèniques 2022 des d'Alacant / Departament de Comunicació
25 de novembre 2022 - 09:01

À Punt comença la setmana amb propostes culturals pel seu prime time. El dilluns 28 de novembre, des del Teatre Principal d’Alacant, a partir de les 22:00 hores es podrà seguir en directe el lliurament dels Premis de les Arts Escèniques.

Una gala que presenten Gloria Sirvent, Marta Chiner i Victoria Mínguez, amb la participació del mag Hugo Aracil, en la qual es lliuraran els premis a les categories següents: espectacle de teatre, dansa, arts de carrer, infantil, circ i produccions públiques.

A continuació, a les 0:15 hores, À Punt emetrà l’obra de teatre Tirant. El gran clàssic valencià i universal del segle XV dona peu a un muntatge que fuig de la recreació museística, dialoga amb el present i aposta per la paraula i el teatre físic.

L’obra mostra com mentre els homes fan política i guanyen guerres, les dones tracten d’esquivar la repressió sexual imposada per la moral cristiana i el llinatge. És una coproducció de l’Institut Valencià de Cultura i de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic, que dirigeix Eva Zapico. Dins del repartiment destaquen Raúl Ferrando (Tirant), Lucía Poveda (Carmesina), Mar Mandli (Estefania), Raquel Piera (Plaerdemavida), Maribel Bayona (Viuda reposada), Sergio Ibáñez (Emperador), Antonio Lafuente (Diafebus) i Kike Gasu (Beatbox).

Premis El Temps de les Arts

El dimarts 29 de novembre, a les 23:00 hores, després del programa Ciutats desaparegudes, À Punt retransmetrà els II Premis El Temps de les Arts en un nou programa dirigit pel cineasta Lluís Danés, inspirat en les arrels del nostre patrimoni cultural i ambientat a la Llotja de Mar de Barcelona i que es podrà seguir simultàniament per À Punt, TV3, IB3, Televisió d’Andorra i Televisió de l’Alguer.

Patrimoni, Arts Visuals, Arts Escèniques, Arquitectura, Música Clàssica i Música Popular són les sis disciplines que repeteixen de la primera edició. Enguany s’hi afig Cinema Experimental com a gran novetat, en un intent de fer aflorar el talent en una disciplina minoritària però que també és un termòmetre del talent artístic. 

En acabar els II Premis El Temps de les Arts, À Punt emetrà el concert presentació de l’últim disc de Rafa Xambó, titulat La dansa d’un temps nou

També et pot interessar

stats