À Punt ret homenatge a la llegendària figura de Pedro Ferrándiz

La televisió d’À Punt emetrà el pròxim dissabte 25 de febrer (19:00 h) el documental Pedro Ferrándiz, la llegenda. A través de valuosos testimonis que el van conéixer, es repassa la gran trajectòria esportiva i vital de l’entrenador alacantí, considerat una de les grans llegendes del bàsquet espanyol.

À Punt vol recordar també qui va ser un referent del bàsquet nacional nascut a la Comunitat Valenciana
À Punt vol recordar també qui va ser un referent del bàsquet nacional nascut a la Comunitat Valenciana / Departament de Comunicació

À Punt té previst emetre aquest cap de setmana el documental titulat Pedro Ferrándiz, la llegenda. Serà dissabte a les 19:00 h, després del programa de pilota Va de bo. Es tracta d’una peça coral que repassa la trajectòria d’aquest alacantí universal, pioner del bàsquet modern i un dels tècnics que més va ajudar a revolucionar aquest esport.

Amb ell, la radiotelevisió valenciana vol retre un homenatge merescut a la figura d’ aquest visionari que va dirigir amb ma ferma el Reial Madrid durant la dècada dels seixanta i part dels setanta.

Com a entrenador del Reial Madrid va aconseguir 27 títols, entre els quals hi ha dotze lligues, onze copes d’Espanya i quatre d’Europa. També va entrenar la selecció espanyola. Fill predilecte d’Alacant, és, sense dubte, un dels tècnics més llorejats del bàsquet mundial.

Tot i desenvolupar la seua trajectòria professional a Madrid, sempre es va mostrar orgullós d’haver nascut a Alacant, ciutat on també va faltar el 7 de juliol del 2022 als 93 anys.

Amb aquesta emissió À Punt vol recordar també qui va ser un referent del bàsquet nacional nascut a la Comunitat Valenciana i donar a conéixer el seu personatge i llegat a les noves generacions.

El documental s’emetrà només finalitze el programa Va de bo, que retransmetrà des del trinquet d’Alzira la Final de la Copa President de la Diputació de València de raspall femení. S’enfronten Victòria i Amparo contra Ana, Myriam i Júlia.

També et pot interessar

stats