À Punt reforça l’aposta per la gastronomia valenciana amb noves temporades de ‘Cuineres i cuiners’ i ‘La gastroneta en ruta’

El primer programa d’aquesta nova etapa de Cuineres i cuiners està dedicat al barri del Cabanyal de València.

Cuineres i cuiners
Cuineres i cuiners

Setmana d’estrenes en la televisió d’À Punt. Els espectadors podran veure la setmana pròxima nous capítols de dos dels programes gastronòmics més populars de la televisió pública valenciana: Cuineres i cuiners i La gastroneta en ruta.

Cuineres i cuiners estrena el dimarts 5 de novembre la tercera temporada. El programa està conduït per Ricard Camarena, cuiner que ha estat distingit entre altres amb dues estreles Michelin, i des que es va estrenar ha comptat amb la presència dels millors cuiners valencians. En aquesta nova temporada continuarà cuinant amb els professionals més destacats de diferents punts del territori valencià. El programa, que el passat mes de juny va rebre el premi de la Federació Empresarial d’Hoteleria de València al millor programa gastronòmic, s’emetrà cada dimarts a partir de les 22:40 hores.

El primer programa d’aquesta nova etapa de Cuineres i cuiners està dedicat al barri del Cabanyal de València. Allí, Alejandro del Toro i Román Navarro ens explicaran el seu treball. I Ricard Camarena, amb la clòtxina i la tellina com a grans amfitriones, s’endinsarà en els passatges.

La gastroneta en ruta, per la seua banda, inicia el dilluns 4 de novembre a partir de les 13:00 hores una nova temporada. El programa estrenarà com a novetat les rutes gastronòmiques. La primera serà la ruta de Jaume I i el primer capítol estarà dedica a Morella i a les croquetes morellanes. Cada programa es visitarà el poble del qual es parla i on es cuinarà amb l’ajuda d’un convidat local. En el cas del primer capítol, La gastroneta en ruta tindrà de convidada Xelo Pérez, presidenta de l’associació de Dones dels Ports.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats