À Punt reforça l’aposta de difusió de la pilota valenciana

Han signat el conveni la directora general d’À Punt, Empar Marco, i Josep Maria Soriano, president de la Fundació de Pilota Valenciana.

Marco i Soriano, durant la signatura
Marco i Soriano, durant la signatura

À Punt té entre les seues prioritats la promoció de la pilota valenciana. En eixa línia, aquest matí ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació de Pilota Valenciana per a continuar difonent l’esport en les seues diferents modalitats, tant professional com de base. El conveni també pretén ajudar a afavorir el joc net dels participants i difondre els aspectes culturals, històrics i identitaris d’aquest esport tradicional.

El conveni de col·laboració s’ha firmat al Centre de Producció de Programes de Burjassot: d’una part, la directora general d’À Punt, Empar Marco, i de l’altra Josep Maria Soriano, president de la Fundació de Pilota Valenciana. Entre altres aspectes, l’acord marc facilitarà que els mitjans públics valencians difonguen competicions, trobades, congressos i esdeveniments que organitze la Fundació.

Així mateix, la Fundació podrà patrocinar programes d’À Punt relacionats amb aquest contingut. A més, les dos parts es comprometen a treballar conjuntament en campanyes de prevenció contra conductes violentes, racistes, irrespectuoses, intolerants o sexistes. L’acord també preveu l’impuls de congressos, cursos, seminaris, taules redones i conferències per a divulgar la pilota valenciana des del seu vessant cultural i identitari.

La presència de la pilota és habitual en la televisió, ràdio, web i xarxes socials d’À Punt des de l’inici. Els mitjans públics valencians estan presents en les principals partides que es juguen a la Comunitat Valenciana cada setmana, i informa puntualment de tota l’actualitat que envolta aquest esport.

També et pot interessar

stats