À Punt redobla l’aposta per ‘Family duo’

La segona edició del concurs de talent familiar arrancarà divendres 12 d’abril a les 21:45 h.

Concurs musical de talent familiar d'À Punt
Concurs musical de talent familiar d'À Punt

La directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, ha explicat aquest matí, durant la presentació de la segona edició del concurs musical Family duo al Centre de Produccions de Programes de Burjassot, que l’ampli teixit musical al territori valencià troba un clar ressò en À Punt. I ho fa, en aquest cas, a través d’un talent show familiar, que ja ha portat “prestigi, notorietat i audiència” en l’espai públic de comunicació en valencià. I també ha anunciat que el divendres 12 d’abril començarà la segona edició de Family duo a partir de les 21:45 h.

“El format promociona valors com la cultura de l’esforç, el treball en equip i els vincles familiars”, ha destacat Marco durant la roda de premsa. La directora general també ha destacat la vertebració del territori, ja que durant la primera temporada el 43% de concursants eren de les comarques de València, el 38% de les d’Alacant i un 19% de les de Castelló. En aquesta segona edició ha augmentat la quantitat de parelles que s’han presentat als càstings, més de 250 en les tres proves que es convocaren a Castelló, Alacant i València.

Per la seua banda, Mario Briongos, director d’entreteniment de Fremantle, productora del concurs de talent musical, ha agraït la confiança d’À Punt en el concurs i ha destacat la bona acollida que el programa ha tingut en el públic valencià. “El format ha despertat interés a Amèrica Llatina. Estem especialment contents amb Family duo”, ha remarcat el directiu.

La segona temporada de Family duo consta de 13 programes d’uns 140 minuts més set programes extra de 60 minuts. En aquest moment s’estan gravant audicions. El talent show familiar seguirà presentat per Joan Espinosa i copresentat per Sonia Fernández. El jurat, igualment, estarà format pel cantant Carlos Marco, exmembre del grup Auryn, la cantant de Carraixet Mari Giner, l’actriu i cantant Sandra Cervera i el coreògraf i director artístic Sergio Alcover.

També et pot interessar