À Punt recupera els últims capítols de 'L’Alqueria Blanca' mentre arriba l’estrena de la nova temporada

La sèrie canvia d’horari dins de la graella i s’emetrà de dilluns a divendres en la sobretaula, a partir de les 16:30 hores

04 04 L'Alqueria Blanca
De dilluns a divendres, després de dinar, torna L'Alqueria Blanca / Departament de Comunicació
31 de març 2022 - 09:56

La sèrie més estimada per les espectadores i els espectadors d’À Punt torna dilluns a la graella amb la novetat de l’horari. A partir d’ara L’Alqueria Blanca s’emetrà a diari en la sobretaula, de les 16:30 a les 17:30 hores. Mentre avança el rodatge dels nous capítols d’una pròxima temporada a Bunyol, la televisió pública recupera l’anterior per a fer memòria als fidels de la sèrie més benvolguda.

L’Alqueria Blanca estrenarà la tretzena temporada dins d’aquest nou horari setmanal, de dilluns a divendres.

D’altra banda, com a conseqüència de l’entrada en graella de la reemissió de L’Alqueria Blanca, es retarda l’inici del programa Bona vesprada a les 17:30 hores, el magazín de les vesprades d’À Punt que presenten Màxim Huerta, Maria Fuster i Joan Espinosa amb els seus col·laboradors i els reporters Alfons Ferrandis i Berta Báidez. Demà, divendres, conclou la secció de cuina amb les receptes de Maribel Gil.

Bona vesprada a partir de dilluns a les 17.30 hores
Bona vesprada a partir de dilluns a les 17.30 hores

El programa mantindrà dues parts diferenciades. En primer lloc, a partir de les 17:30 fins a les 19:15 hores continuarem descobrint els racons de la Comunitat Valenciana en el Bona vesprada pobles, amb les propostes que fins ara tenia aquesta primera postal itinerant del programa. Donada la bona acollida que ha tingut l’espai dedicat a les festes, amb les Falles i les festes de la Magdalena, continuarà des de les 19:15 fins a les 20:00 hores el Bona vesprada amb uns continguts de caràcter social, festiu, testimonial, cultural, etc., amb Màxim Huerta, Ferran Cano, Joan Espinosa i Pepa Gómez.

Les vesprades d’À Punt es completen, de dilluns a divendres, amb l’espai divulgatiu Terra viva, presentat per Àlex Blanquer, amb tot el que passa al camp, en la ramaderia i en la pesca de proximitat, i que dona pas, a les 21:00 hores, a l’informatiu À Punt Notícies nit

També et pot interessar

stats