À Punt recupera els diumenges de matí partides històriques de diferents esports i equips valencians

Diumenge, la televisió pública valenciana oferirà a partir de les 11:30 hores el partir València CF-RCE Espanyol de la temporada 2001-2002.

Una imatge del documental 'Ara fa cent anys'
Una imatge del documental 'Ara fa cent anys'
20 de març 2020 - 15:47

Atenentles demandes de l’audiència de la Comunitat Valenciana i tenint en compte laparalització de totes les competicions esportives a causa de la pandèmia decoronavirus, À Punt recuperarà els diumenges de matí partides històriques endiferents disciplines esportives. Partides de futbol, però també de bàsquet, depilota i altres moments inoblidables per a l’esport valencià.

Diumenge, la televisió pública valencianaoferirà a partir de les 11:30 hores el partir València CF-RCE Espanyol de latemporada 2001-2002. Un partit que va ser clau en una lliga que eixe any vaguanyar l’equip valencià. En acabar aquest històric encontre, À Punt té previstemetre la primera entrega del documental Arafa cent anys, que recorre els cent anys d’història del València Club deFutbol.

Totes les emissions de latelevisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats