À Punt recorrerà les 32 comarques valencianes per a visibilitzar les diferents realitats de la ciutadania

Una sèrie de reportatges audiovisuals es publicaran a partir de hui en el web i es podran seguir també a través de TV, ràdio i xarxes socials.

Projecte de periodisme utilitzant el mòbil
Projecte de periodisme utilitzant el mòbil

À Punt Mèdia s’acosta un poc més a la realitat dels valencians a través de la primera experiència de periodisme mòbil dels mitjans públics valencians. El projecte A tu què t’importa? consisteix en un recull de reportatges realitzats amb el mòbil que es podran veure i escoltar a partir de hui en les diferents finestres.

À Punt ha dissenyat 33 reportatges fruit d’escoltar els accents i els relats de la gent, i que mostren la diversitat de paisatges, sons i textures que trobem a la Comunitat Valenciana. Tres equips de dues persones cadascun de la redacció xafaran el territori en un cotxe retolat amb el nom d’aquest projecte per a elaborar aquests reportatges que a partir de hui es podran veure en el web, la televisió, la ràdio i les xarxes socials.

Aquestes peces informatives es publicaran inicialment en el web (www.apuntmedia.es), però en les altres finestres d’À Punt es mostrarà material complementari com pot ser una història a Instagram, un tast a Twitter o una entrevista a Facebook. Els reportatges tindran una durada de tres minuts en què mostrarem el territori i parlarem dels temes que interessen a la gent de les diferents comarques.

À Punt aposta des de l'inici per la vertebració del territori i per la informació de proximitat. El projecte A tu què t’importa? és un pas més en aquesta direcció. Un pas distint que utilitza la tecnologia mòbil per a mostrar el terreny, fugir de despatxos, estar a les places, i als carrers de les poblacions que visitem. Informació per i sobre els valencians i les valencianes.

També et pot interessar

stats