À Punt recapta 3.000 euros per a la Creu Roja i Càritas amb la campanya “Resistirem” per la Covid-19

El lliurament es farà dins el programa ‘À Punt Directe especial aniversari’

À Punt recapta 3.000 euros per a la Creu Roja i Càritas  amb la campanya “Resistirem” per la Covid-19
À Punt recapta 3.000 euros per a la Creu Roja i Càritas amb la campanya “Resistirem” per la Covid-19

La Creu Roja i Càritas rebran aquest dimecres la recaptació solidària per la visualització del videoclip Resistiré impulsat per À Punt Mèdia en el seu canal de YouTube.

El lliurament es farà dins els continguts especials per a celebrar el segon aniversari de les emissions de la televisió pública en el programa À Punt Directe, presentat per Carolina Ferre.

Alfred Costa, director general d’À Punt, lliurarà els dos xecs de 1.500€ a aquestes entitats benèfiques.

“Estem molt satisfets d’haver oferit les finestres dels mitjans públics valencians de comunicació a una iniciativa que, una vegada més, és ha demostrat la solidaritat dels valencians i valencianes en situacions d’emergència, amb dues organitzacions exemplars com la Creu Roja i Càritas” –ha manifestat Alfred Costa.

Juan José Collado, delegat provincial de Creu Roja València i Fani Raga, secretària general de Càritas València respectivament, no han volgut faltar a la cita amb aquest programa especial pels dos anys aniversari de les emissions d’À Punt. Un moment excel·lent per a celebrar la resposta solidària dels valencians amb la campanya Resistirem que va difondre la televisió pública valenciana.

Les dues entitats benèfiques han mostrat la seua gratitud per la iniciativa solidària a tots els participants. Juan José Collado, delegat provincial de la Creu Roja a València ha volgut “agrair l’aliança entre À Punt Mèdia, la Diputació de València i els artistes valencians amb el Plan Cruz Roja Responde a València la major mobilització de recursos de la història de la Creu Roja Espanyola per a donar suport a les persones més vulnerables davant la Covid-19”. Fani Raga, secretària general de Càritas-València, ha assenyalat: “Estem molt agraïts a la Diputació de valència i À Punt per visibilitzar i donar suport a les persones de major vulnerabilitat a les quals acompanyem”.

La versió valenciana de la cançó del Dúo Dinámico Resistiré, gravada des de casa per músics i artistes valencians a favor de Càritas i la Creu Roja es va penjar en la plataforma YouTube d’À Punt Mèdia l’abril passat. La Diputació de València va finançar la producció, que ha recaptat fons a través de YouTube per als més necessitats de la crisi de la Covid-19.

À Punt Mèdia continuarà la seua col·laboració amb les dues entitats benèfiques. Per això, amb motiu de la celebració de dos anys d’emissió, la cadena aprofita aquesta programació festiva per a completar el seu compromís solidari amb la Creu Roja i Càritas.

També et pot interessar

stats