À Punt promociona el concert de Ciudad Jara destinat a menjadors socials

“Salvant la distància” és el nom d'aquesta iniciativa solidària amb la qual el grup valencià presentarà el seu primer disc.

“Salvant la distància” és el nom d'aquesta iniciativa solidària amb la qual el grup presentarà el seu primer disc.
“Salvant la distància” és el nom d'aquesta iniciativa solidària amb la qual el grup presentarà el seu primer disc.

À Punt és el mitjà oficial de la difusió del concert solidari “Salvant la distància” de Ciudad Jara, una cita amb la presentació del disc del grup valencià que destinarà els beneficis de la venda d’entrades a menjadors socials de València i Gandia.

“Salvant la distància” és el nom d'aquesta iniciativa solidària amb la qual Ciudad Jara presentarà el seu primer disc en col·laboració amb l'Ajuntament de Gandia, Pirata Rock Festival, Mondo Sonoro i la radiotelevisió pública valenciana, À Punt Mèdia. Les entrades solidàries ja estan disponibles en www.woutick.es i els beneficis recaptats aniran destinats als menjadors solidaris del col·lectiu Espai Veïnal Cabanyal (València) i Ca Saforaui (Gandia).

La banda valenciana Ciudad Jara vol convertir la seua presentació i la seua tornada als escenaris en una trobada en línia per a tots els públics el dijous 25 de juny, a les 22:00 h en la plataforma de ‘streaming’ Woutick.

À Punt difondrà la iniciativa a través de tots els seus mitjans en un camp d’acció solidària que tindrà la seua continuïtat amb altres projectes en un futur immediat.

En la mateixa línia se situa la recaptació de 3.000 euros que la cadena pública ha aconseguit gràcies a la visualització de la versió en valencià de “Resistiré”, impulsada per À Punt Mèdia en el seu canal de YouTube i en la qual han participat una trentena de cantants i músics valencians. En aquest cas els diners recaptats s’han destinat a la Creu Roja i Càritas.

També et pot interessar

stats