À Punt presenta ‘Zoom’, un nou programa per a les nits de dilluns

L’alzireny Bérnar Giménez encapçala l’equip de reportatges d’investigació que s’estrena el 17 de maig

À Punt presenta ‘Zoom’, un nou programa per a les nits de dilluns
À Punt presenta ‘Zoom’, per a les nits de dilluns / Departament de Comunicació
13 de maig 2021 - 14:11

À Punt ha presentat una de les novetats de la seua programació de primavera: el programa Zoom, que s’estrenarà el dilluns 17 de maig a les 22:10 hores.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa; César Martí, director de Continguts i Programació; Ernest Sorrentino, subdirector de Continguts i programació; Raquel Alapont, directora del programa, i Bérnar Giménez, presentador de Zoom, han explicat en la trobada amb els mitjans de comunicació les característiques del programa.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha exposat que el nou programa suposa la materialització de tres apostes: “la d’arriscar en determinats gèneres, com el periodisme d’investigació; la de continuar oferint el servei públic que té encomanat À Punt, preocupant-nos pels temes que interessen a la ciutadania, i la de millorar el compromís de vertebració del nostre territori”. 

Zoom és una sèrie de reportatges d’investigació de temes d’actualitat sobre assumptes socials i polítics que s’han esdevingut a la Comunitat Valenciana, o s’esdevenen en l’actualitat, o desperten una certa preocupació. El programa posa el focus en els perquès i les seues conseqüències. En el mateix sentit, apunta cap a les claus de cada assumpte a través de l’entrevista i de la investigació per a entendre-ho tot més i millor.

Així mateix, Costa ha recordat que d’ací a unes setmanes la televisió d’À Punt celebrarà el seu tercer aniversari, per tant, “és moment d’apostar per nous formats, ja que la televisió pública ha assolit la seua maduresa i ha deixat de ser un nadó”. 

Cada entrega de Zoom tracta un assumpte diferent, però sempre de gran impacte i d’interés polític, històric o social. Amb periodicitat setmanal, i al llarg de 55 minuts de duració, cada reportatge enfoca un tema amb esperit crític i busca noves respostes.

Ernest Sorrentino, subdirector de Continguts i Programació, ha destacat que Zoom aprofundirà en la tasca de servei públic que ha reforçat À Punt en els últims mesos, amb l’emissió de programes com Crònica mèdica els dilluns a la nit. En aquest sentit, ha detallat que Zoom abordarà els assumptes que preocupen la ciutadania d’una manera rigorosa, tant pel que fa als temes, com per la manera en què es tracten.

L’equip de redacció, amb Bérnar Giménez al capdavant, treballa per a oferir accés exclusiu a fonts, informació i documents que no es coneixen fins ara.

L'alzireny Bérnar Giménez presenta Zoom
L'alzireny Bérnar Giménez presenta Zoom

El presentador Bérnar Giménez ha indicat que Zoom tractarà assumptes de molts temes diferents, però tots amb el denominador comú de preocupar o afectar d’alguna manera la ciutadania valenciana. Així mateix, l’alzireny ha afirmat sentir-se orgullós de tornar a treballar a la seua terra, la Comunitat Valenciana, on va començar la seua trajectòria professional. “Va ser un orgull que la televisió pública em telefonara per a presentar un programa en la televisió de la meua terra”, ha comentat.

En la mateixa línia, Raquel Alapont, directora del nou programa que estrenarà À Punt el dilluns, ha remarcat que tots els temes que tractarà Zoom seran abordats “des d’un esperit crític i, a més, per a nosaltres és tot un repte tractar l’actualitat en clau valenciana”.

Zoom és un vot de confiança pel periodisme d’investigació en la televisió que acompanyarà els espectadors i espectadores els dilluns a la nit a les 22.10 h en À Punt, un espai que vol posar l’objectiu més analític en la realitat, de vegades amagada, que ens envolta.

 

També et pot interessar

stats