À Punt presenta la minisèrie ‘La fossa’, un ‘thriller’ sobre crims passats i recents

És una sèrie de quatre capítols de 45 minuts que s’estrenarà en À Punt aquest diumenge.

VÍDEO | À Punt presenta la minisèrie ‘La fossa’, un ‘thriller’ sobre crims passats i recents

À Punt ha presentat aquest matí a l’Institut Valencià de Cultura (IVC) la minisèrie La fossa, coproduïda per À Punt junt amb TV3, Wise Blue Studios i Bausan Films i que té el suport de l’IVC i de l’ICEC.

Andrea Carmona investiga l'assassinat del jove David Martos al costat d'una fossa comuna de la Guerra Civil amb l'ajuda Domi, un policia local de la zona del Penedès. Guillem, germanastre de David, és el principal sospitós. Andrea fa un descobriment a la fossa que farà que la investigació faça un gir inesperat. Així arranca una minisèrie de ficció fruit de la col·laboració entre televisions autonòmiques i que s’estrenarà en À Punt aquest diumenge, 16 de febrer.

La fossa és una minisèrie de quatre capítols de 45 minuts de durada. Dirigida per Agustí Vila, la sèrie compta entre els actors principals amb Nausicaa Bonnín, Sergio Caballero, Pau Durà, Toni Clement i Juli Mira, entre altres.

A l’acte de presentació han assistit el director Agustí Vila, els productors executius de Wise Blue Studios, Nathalie Martínez i Maxi Valero, el productor executiu de Bausan Films i productor guionista, Loris Omedes, i els actors Sergio Caballero, Pau Durà i Toni Climent. També hi ha participat Abel Guarinos, director general de l’IVC, i per part d’À Punt hi ha assistit el subdirector de Continguts, Ernest Sorrentino.

Durant la presentació, Sorrentino ha recordat que La fossa és la primera coproducció d’una minisèrie de ficció entre À Punt i TV3. Sorrentino ha apostat per potenciar aquest treball conjunt amb TV3 i en general amb altres televisions autonòmiques. Un treball, ha afegit, que permet tindre produccions de qualitat com la minisèrie presentada aquest matí.

També et pot interessar

stats