À Punt presenta a Castelló la seua programació infantil i familiar amb el festival itinerant La Colla en Ruta

La primera edició tindrà lloc al parc de Ribalta el pròxim 1 de desembre. L'accés serà gratuït.

La Colla en ruta

À Punt presenta en societat la seua programació infantil i familiar i els seus protagonistes amb el cicle de festivals itinerants La Colla en Ruta. El primer esdeveniment arriba al parc de Ribalta de Castelló de la Plana el pròxim dissabte 1 de desembre amb un complet programa d’activitats, concerts, tallers i col·laboracions als quals es podrà accedir de forma gratuïta. La presentació es va haver d’ajornar el passat mes d’octubre a causa del temporal de pluja.

Els personatges més populars dels mitjans públics valencians, com ara els Bíters, tindran un protagonisme especial durant la jornada, i interactuaran amb el públic. La Colla en Ruta compta també amb la participació dels programes més coneguts de la graella televisiva d’À Punt. Els espais Animalades, Magnífics, Rosquilletres, L’estudi o Catacric, catacrac col·laboren amb el festival mitjançant tallers educatius, espectacles de màgia, concursos, actuacions musicals i sessions de teatre.

A més, s’habilitarà una zona amb ludoteques infantils dissenyades per a l’ocasió. El festival s’iniciarà a les 10:30 h i s’allargarà fins ben entrada la vesprada, al voltant de les 19:00 h.

En total, hi haurà al voltant d’una quinzena d’espectacles en dos grans escenaris i diversos espais. Entre d’altres, cal destacar la participació de Dani Miquel, tot un fenomen musical al territori, o el grup de rock infantil Ramonets.

També hi estaran els grups més populars de l’escena valenciana com ara Las Auténticas, que actuaran amb Senior i el Cor Brutal; Mireia Vives i Borja Penalba, que pujaran a l’escenari en companyia d’Alberto Gambino, així com Limbotheque, Scura Splats, Trobadorets. Un cartell que naix per a complir les expectatives dels menuts de la casa i, per descomptat, de la resta de la família, que també gaudirà d’un dia festiu.

Està previst que el festival La Colla en Ruta recórrega durant els pròxims mesos diferents pobles i ciutats del territori amb l’objectiu d’oferir a les famílies jornades educatives i d’oci amb els nous personatges i les noves propostes dels mitjans públics valencians.

També et pot interessar

stats