À Punt prepara una programació especial per a seguir tota l’actualitat vinculada a la Covid-19

Vora un milió de valencians i valencianes seguiren ahir la programació de la televisió pública.

La falla municipal de València, com a símbol de la crisi del coronavirus a la Comunitat Valenciana
La falla municipal de València, com a símbol de la crisi del coronavirus a la Comunitat Valenciana / À Punt NTC
11 de març 2020 - 13:21

À Punt ha preparat un ampli desplegament per a seguir de prop l’evolució del coronavirus. La televisió, la ràdio, el web i les xarxes socials intensifiquen els pròxims dies l’aposta d’informatius i continguts per a informar sobre tot allò relacionat amb la Covid-19. La programació substituirà la que inicialment s’havia previst per a les Falles 2020 i per a les festes de la Magdalena, ara ajornades.

Ahir, de fet, vora un milió de valencians i valencianes van connectar en algun moment del dia amb la televisió pública. Menció especial mereix el gran interés que va despertar el programa 20 h NTC, que va arribar al 15,3% de quota de pantalla, que suposa 328.000 espectadors.

Els mitjans públics valencians seguiran prestant una especial atenció al llarg dels pròxims dies a les conseqüències de l’ajornament de les festes de Falles i de la Magdalena en les diferents poblacions afectades per aquesta decisió.

À Punt ha programat aquest matí una edició especial d’À Punt Directe, que arribarà fins a l’hora de l’informatiu. Al mateix temps, NTC Migdia de hui allarga la durada a 90 minuts. De vesprada, igualment, el programa 20 h NTC oferirà una edició especial que arribarà fins a les 23:00 hores.

Durant la resta de la setmana i també al llarg de la pròxima, À Punt mantindrà edicions especials de matí i de vesprada del magazín À Punt Directe i també dedicarà programes com ara La qüestió (divendres 13 de març), L’esprint (divendres 13) i una edició en prime time d’À Punt Directe (dimecres 18 de març) a informar sobre les diferents vessants d’aquesta crisi sanitària. Els informatius i els magazins tant de la televisió com de ràdio seguiran amb especial atenció l’actualitat sobre aquest tema.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats