À Punt prepara una programació especial amb motiu del Nou d’Octubre

Els actes del dia gran dels valencians es podran seguir per televisió, ràdio i el web.

Nou d'Octubre
Nou d'Octubre

À Punt ha preparat una programació especial per a informar sobre els principals actes de la celebració del Nou d’Octubre, festa dels valencians. Així, la televisió pública retransmetrà en directe des d’un set ubicat a les arcades de la catedral de València els principals actes institucionals previstos al palau de la Generalitat amb motiu de l’entrega de les altes distincions. Els telespectadors també podran seguir en directe la processó cívica i l’ofrena floral a Jaume I a la ciutat de València. La programació especial estarà conduïda per Marta Ventura i comptarà amb els comentaris de l’historiador Vicent Baydal.

Els informatius de la televisió també cobriran els esdeveniments que es vagen succeint en els diferents punts del territori valencià. De vesprada, igualment, À Punt té previst donar una cobertura especial dels actes públics previstos amb motiu del Nou d’Octubre, amb avanços informatius especials a les 18:00 h, a les 19:00 h i a les 20:00 h.

La ràdio, per la seua banda, informarà també dels principals moment de la festa dels valencians tant en els magazins del matí i de la vesprada Al ras i Pròxima parada (els dos de tres hores de durada), com en els butlletins informatius, que tindran un contingut especial i molt centrats en tot allò previst amb motiu del Nou d’Octubre.

Tots els programes i la resta d’emissions d’À Punt es poden seguir a través del lloc www.apuntmedia.es.

També et pot interessar

stats