À Punt prepara una àmplia cobertura de les processons de la Setmana Santa a la Comunitat Valenciana

La programació especial comença aquest diumenge amb la missa de Diumenge de Rams des de Torrent i la processó de les palmes d’Elx

Imatge: José García Domene
Les palmes blanques d'Elx / José García Domene
08 d'abril 2022 - 09:56

À Punt prepara una ambiciosa programació especial per a les pròximes dos setmanes amb una graella plena de retransmissions, sèries i pel·lícules que mostraran com es viu la Setmana Santa de nord a sud de la Comunitat Valenciana. Les retransmissions comencen aquest diumenge 10 d’abril a les 10 hores amb la solemne missa de Diumenge de Rams des de Torrent. A continuació À Punt oferirà la processó de les palmes d’Elx, Festa d’Interés Turístic Internacional, en la qual participen més de 35.000 persones amb les palmes blanques beneïdes.

Dimecres Sant el programa Bona vesprada oferirà la processó de la Germandat Penitencial de la Santa Creu d’Alacant. També es faran connexions amb altres pobles i ciutats de la Comunitat per a conéixer com viuen els seus principals actes religiosos.

Processó de la Santa Creu d'Alacant
Processó de la Santa Creu d'Alacant

Dijous Sant està previst un programa especial a partir de les 21.45 hores amb la retransmissió de la processó del Sant Sopar des d’Alacant, considerat el pas més gran de la Setmana Santa espanyola i a continuació la processó de Gandia, amb díhuit germandats participants, declarada Festa d’Interés Turístic Nacional i amb connexions amb la ciutat d’Oriola i Torreblanca. À Punt retransmet en diferit a partir de les 00.30 hores el Laquimia Vere de Vila-real, l’espectacle musical de l’acte sacramental en el qual participen més de 200 persones després de tres anys d’absència.

Divendres Sant els equips d’À Punt es traslladen fins a Alzira per a retransmetre, a partir de les 18.45 hores, la processó general del Sant Enterrament en el qual desfilen 24 passos seguint l’orde de la passió i mort de Jesucrist. També es mostrarà, des de les 21.45 hores la processó de la Mort de Crist des de Crevillent a on destaquen els passos d’imatgeria i els grups de polifonia que li proporcionen una atmosfera molt especial. La missa de Diumenge de Resurrecció serà a les 11 hores des de la Parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora de Torrent, on conclou la multitudinària celebració de la Reina de l’Encontre.

D’altra banda, À Punt modifica la seua graella matinal a partir de dijous 14 amb descans del magazín A la Ventura i amplia els continguts infantils amb dibuixos animats, una pel·lícula diària fins a la tornada a escola de les xiquetes i xiquets.

La programació també inclourà diumenge 10, a partir de les 15.30 hores, els sis primers capítols de la sèrie La Bíblia i el desenllaç fins es podrà veure el dijous a partir de les 17 hores. La Bíblia és una sèrie nord-americana produïda el 2013 per Roma Downey i Mark Burnett que es va estrenar en el Canal Història (History Channel).

La Bíblia sèrie
La Bíblia sèrie

Dilluns 18 d’abril a les 16.00 hores tornarà a la graella la minisèrie, de quatre capítols, Parany dirigida per Juan Luis Iborra i amb guió de Rodolf Sirera per À Punt amb ProFicció TV que va rebre el premi a millor sèrie de ficció en els III Premis de l’Audiovisual de 2020.

Tota la informació de la Setmana Santa actualitzada cada dia en la pàgina web d’À Punt Mèdia:

https://www.apuntmedia.es/noticies/societat/setmana-santa-2022-quan-veure-millors-processons-comunitat-valenciana_1_1504409.html

També et pot interessar

stats