À Punt continua la cobertura electoral per al 28M

• Han començat les entrevistes matinals i a migdia tots els candidats i candidates, mentre els mitjans públics informen diàriament la campanya electoral

• Dijous 18 és el debat municipal de València, el dimarts 23 el de Castelló de la Plana i el debat final amb els candidats autonòmics serà el dijous 25

Presentadors Eleccions À Punt ©Miguel Lorenzo
Mathies Muñoz, Marta Ventura, Vistòria Maso i Àlex SanJaime, presentadors Eleccions À Punt / © Miguel Lorenzo

Des de divendres 12 de maig, totes les edicions informatives inclouen un bloc d’informació electoral que segueix la proporció per a cada partit polític que marca la Junta Electoral, en funció dels resultats de les últimes eleccions. 

À Punt enceta la setmana amb una programació electoral variada, que s’ajusta als criteris establits per la Junta Electoral quant a presència de les diferents opcions que concorren als comicis. 

Programació especial 28M
Programació especial 28M / À Punt Mèdia

A més, passaran pels estudis de la radiotelevisió pública valenciana els principals candidats i candidates. Les entrevistes municipals les farà Òscar Martínez dins de l’informatiu Les notícies del matí, a les 8:30 i les 9:00 hores, i les autonòmiques correran a càrrec d’Àlex Sanjaime i s’emetran a les 15:15 hores simultàniament en tele, ràdio i web.

Òscar Martínez presenta Les Notícies del Matí
Òscar Martínez presenta Les Notícies del Matí / Miguel Lorenzo

Debats amb els candidats que obtingueren representació a les eleccions de 2019

À Punt ha preparat un dispositiu humà, tècnic i tecnològic sense precedents per a la cita del 28M. A més de l’escenografia especial que aportarà el nou plató on se celebraran els debats i els programes especials, la nit electoral inclourà tècniques de realitat augmentada i realitat estesa per la visualització de les dades. La nova escenografia compta amb tres pantalles videowall i l’última tecnologia i les tècniques més modernes dels nous formats audiovisuals.

Victòria Maso i Mathies Muñoz conduiran els debats municipals, aquest dijous 18 (València) i 23 (Castelló de la Plana). A tots els debats s’ha convidat als candidats i candidates dels partits que obtingueren representació en les eleccions de 2019.

Victòria Maso i Mathies Muñoz
Victòria Maso i Mathies Muñoz / Miguel Lorenzo

El debat autonòmic tindrà lloc el dijous 25 de maig, només un dia abans que concloga la campanya, en la que suposarà l’última gran oportunitat dels partits polítics valencians de convéncer els indecisos. Este debat, que anirà acompanyat d’un gran esdeveniment audiovisual i un potent seguiment a través de les xarxes socials, estarà conduït per Marta Ventura i Mathies Muñoz, i es completarà amb dos programes especials, un predebat i un postdebat, presentats per Carolina Salvador. 

Tots els debats se celebraran a les 22:00 hores, en horari de prime time, en un nou plató de 400 m2 que À Punt ha preparat per a les eleccions de 2023 al Centre de Producció de Programes de Burjassot. 

La cobertura informativa de la campanya conclourà amb un programa especial de fi de campanya, el divendres 26 de maig, amb connexions en directe amb els últims actes dels partits polítics i una taula d’anàlisi amb expertes i expertes que analitzaran com arriba cadascun dels candidats i candidates a la cita del 28M.

Marta Ventura i Mathies Muñoz
Marta Ventura i Mathies Muñoz / Miguel Lorenzo

També et pot interessar

stats