À Punt prepara un gran xou per a una nit especial

La televisió valenciana ofereix ‘Torna l’Alqueria Blanca’, una programació especial per al pròxim diumenge amb motiu de l’estrena del primer capítol.

Gran estrena, diumenge 21:15 h
Gran estrena, diumenge 21:15 h
19 de març 2021 - 11:38

Diumenge 21 de març L’Alqueria Blanca torna la radiotelevisió i el web i À Punt ha preparat una programació especial per a donar la benvinguda a la 12a temporada de la sèrie.

A partir de les 15:00 hores comença una vesprada dedicada a l’estrena més esperada pels valencians i les valencianes amb un Atrapam si pots especial L’Alqueria Blanca. En aquesta ocasió els concursants que acompanyaran Eugeni Alemany seran Carme Juan (Blanca), María Maroto (Raquel) i Paco Sarro (Ferri). A més, tres fans de la sèrie participen en aquest especial d’Atrapa’m si pots amb els seus actors preferits.

La vesprada continuarà, a partir de les 16:20 h, amb el resum de les últimes temporades de L’Alqueria Blanca per a reviure les històries dels Falcó i els Pedreguer. Històries plenes d’amor, intriga, amistat, cobdícia i ressentiment en un poblet de l’interior de l’Alcoià cap al final dels anys seixanta.

L’especial Torna ‘L’Alqueria Blanca’, que inclou l’emissió del primer capítol “Redéu, Miquel”, començarà a les 21:15. Aquest primer capítol ret homenatge a Don Miquel, l’inoblidable alcalde de L’Alqueria, protagonitzat per Joan Molina que ens va deixar a l’any 2014.

Abans de l’emissió del capítol, els principals protagonistes de la sèrie oferiran als espectadors anècdotes del rodatge i algunes sorpreses, en un programa especial en directe presentat per Màxim Huerta i Maria Fuster on no faltarà la participació dels incondicionals de la sèrie.

Vora 50 famílies de la Comunitat Valenciana tindran el privilegi d’assistir en directe al programa gràcies a un gran desplegament tècnic. Un programa híbrid que connectarà els convidats de plató amb els fans que estaran presents de manera telemàtica i als quals podrem veure en el gran vídeo mosaic instal·lat. Tant els fans com els protagonistes participaran en un debat després de l’emissió de l’esperat primer capítol de la nova temporada.

Totes les temporades de L’Alqueria Blanca es poden veure a la carta en el web d’À Punt Mèdia, https://www.apuntmedia.es/alacarta

També et pot interessar

stats