À Punt prepara un ‘Especial eleccions catalanes’ i una entrevista en directe amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló

La periodista Vanessa Gregori serà l’encarregada de conduir l’espai, que inclourà un resum de la jornada de diumenge, a partir de les 22:00 h.

À Punt prepara un ‘Especial eleccions catalanes’ i una entrevista en directe amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló
À Punt prepara un ‘Especial eleccions catalanes’ i una entrevista en directe amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló

Diumenge és el dia de les eleccions catalanes i el Departament d’Informatius d’À Punt oferirà un programa especial a partir de les 22:00 h. La periodista Vanessa Gregori serà l’encarregada de conduir l’espai, que inclourà un resum de la jornada, les primeres dades, una taula de debat, un pactòmetre i una tertúlia. No faltaran les connexions amb Barcelona, des de les seus dels partits, i des de Madrid. Serà un espai en directe amb tota l’actualitat i les primeres reaccions.

Entrevista amb la consellera de Sanitat, dilluns a les 20:30 h

D’altra banda, À Punt oferirà, dilluns 15 de febrer, una entrevista amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, per a parlar de les últimes novetats de la tercera onada de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana. La periodista Victòria Maso serà l’encarregada de presentar aquest espai especial i analitzarà amb la consellera les mesures que s’han pres, el pla de vacunació i les seues irregularitats, la situació dels sanitaris i les noves mesures que preveu el govern valencià de cara a la desescalada.

El NTC Comarques no s’emetrà el dilluns i l’entrevista amb la consellera donarà pas directament a l’informatiu NTC Nit.

Un documental homenatge al Carnaval de Vinaròs

Per últim, diumenge 14 de febrer, en acabar l’especial eleccions catalanes, a les 22:45 h, s’emetrà Darrere de la màscara, el Carnaval de Vinaròs. Aquest documental de 54 minuts repassa la història del Carnaval a través d’entrevistes a diferents personatges històrics i locals de la festa més rellevant de Vinaròs. Una festa que, aquest any, s’ha vist suspesa per la pandèmia de la Covid-19.

El document mostra tot allò que no es veu: l’evolució de la festa, l’impacte mediàtic o el treball de reines, reis i dissenyadors, així com de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC) i de l’Ajuntament de Vinaròs. Es tracta d’un documental que relata la història del Carnaval de Vinaròs des dels orígens fins a esdevindre una festa referent de primer nivell, declarada festa d'interés turístic regional. Amb testimonis i imatges inèdites, coneixem l'entramat i la llarga tradició d'un carnestoltes que destaca per l'excel·lent posada en escena, la vistositat en la desfilada i el suport de tot un poble.

També et pot interessar

stats