À Punt prepara, per segon any, una programació especial amb motiu de la Marató de València

Diumenge, de les 8:00 h a les 13:00 h, els teleespectadors podran seguir l’evolució de la carrera en directe per la televisió pública.

Marató de València
Marató de València

À Punt es bolca novament en la Marató de València del pròxim diumenge 1 de desembre. L’espai públic de comunicació ha previst una programació especial amb motiu de la carrera més destacada que acull cada any la ciutat de València i que enguany arribarà a la xifra de 25.000 participants.

Aquesta programació especial arranca demà divendres en APD Especial Marató. El programa que presenta Carolina Ferre es farà eixe dia en directe des de la línia de meta i inclourà tota la informació sobre la marató i històries humanes relacionades amb el món de l’esport, visitants estrangers, curiositats, etc.

El dissabte 30 de novembre, a més, està previst a partir de les 12:50 hores una edició especial a la televisió del programa A córrer, que s’emetrà en directe des de la Ciutat de las Arts i les Ciències. Xavi Blasco i Mireia Bayarri conversaran en aquest especial d’una hora de durada amb els protagonistes de la prova.

La programació especial amb motiu de la gran fita esportiva per a dissabte és més amplia. El xef a casa preparà un sopar romàntic que respecte l’estricta dieta maratoniana que seguir el protagonista del programa de dissabte. En acabar aquest programa, Zoom, documentals À Punt oferirà dos documentals sobre el món del running: KM 0, que explica les motivacions dels corredors, i A córrer. Marató de València, sobre la prova valenciana i el seu èxit internacional.

Diumenge, de les 8:00 h a les 13:00 h, els teleespectadors podran seguir l’evolució de la carrera en directe per la televisió pública. La marató estarà comentada pel periodista Xavi Blasco i l’equip del programa A córrer. I finalment, a partir de les 17:00 hores es podran seguir per televisió els millors moments de la carrera i entrevistes amb els participants.

À Punt, a més, estarà present al recorregut de la marató amb un punt d’animació en el passeig de Russafa. El punt tindrà la presència de Nerea San Félix, col·laboradora del programa de vesprada À Punt Directe, i artísticament coneguda com DJ Nectarina. Nerea San Félix s'encarregarà d'animar els assistents amb música. A més, una pantalla gegant retransmetrà en directe la carrera. À Punt repartirà aplaudidors per animar els corredors i corredores, que necessitaran l'animació en un dels punts quilomètrics decisius de la cursa.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i en la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats