À Punt prepara dos magazins per a la tv que apostaran pels directes i la proximitat

El magazín del matí estarà dirigit per la presentadora Clara Castelló i el de la vesprada per la periodista Carolina Ferre.

À Punt presenta els dos magazins que es podran veure en la televisió
À Punt presenta els dos magazins que es podran veure en la televisió

À Punt Mèdia farà una gran aposta per la informació de proximitat i en directe en la seua graella de televisió. El magazín del matí estarà dirigit per la presentadora Clara Castelló i durarà tres hores i mitja. El magazín de la vesprada estarà presentat i codirigit per la periodista Carolina Ferre i s’allargarà durant quatre hores. 

Els dos programes permetran que À Punt tinga un horari diürn o daytime molt acostat a l’actualitat de les comarques valencianes. El debat plural, les connexions en directe, la informació de servei públic i la participació de la ciutadania seran els principals continguts. A més, els magazins crearan continguts específics per al web i fomentaran la participació mitjançant les xarxes socials.

Les dues presentadores dels magazins tenen una àmplia trajectòria televisiva. Clara Castelló ha treballat en informatius, programes d'entreteniment i retransmissions especials en diferents mitjans radiofònics i televisius, entre ells Radio Minuto (SER), el Centre Territorial de TVE a la Comunitat Valenciana (Aitana) o RTVV. Carolina Ferre és una de les cares més conegudes en les televisions de tot Espanya i, al llarg de la seua trajectòria, ha estat al capdavant de programes d’èxit en Telecinco, La Sexta, TVE, Antena 3 i RTVV. 

El magazín matinal es dirà El matí À Punt. Clara Castelló estarà acompanyada pels copresentadors Mathies Muñoz i Maria Fuster. Muñoz ha treballat com a redactor en La Sexta, Antena 3, Canal 9 o Mediterráneo TV. Fuster ha treballat en diverses emissores locals i també ha sigut reportera en La Sexta Noticias, en La 2 de TVE o en TV3. 

De vesprada, Carolina Ferre presentarà À Punt directe amb la col·laboració de Joan López. Actor i periodista d’Algemesí, López es posarà per primera vegada davant de la càmera en un plató de televisió, encara que té una llarga trajectòria com a redactor en programes d’entreteniment en Mediaset; i d’investigació en Atresmedia. 

El magazín del matí és un programa coproduït per Lavinia Audiovisual, Mecomlys i Factoria Plural, mentre que el de la vesprada ho és de Mediterráneo Media i Secuoya.

També et pot interessar

stats