À Punt preestrena la nova temporada de ‘L’Alqueria Blanca’ al Teatre Principal de València

La sèrie torna a les pantalles el 2 de maig a les 16:30 hores i la radiotelevisió pública convida els fans de la mítica sèrie a veure en primícia els dos primers capítols el pròxim dimecres 27 d’abril.

L’entrada és gratuïta i els interessats han de reservar les entrades per a assistir a la presentació. 

À Punt organitza una acte molt especial per als seguidors de 'L'Alqueria Blanca', el 27 d'abril en el Teatre Principal de València
À Punt organitza una acte molt especial per als seguidors de 'L'Alqueria Blanca', el 27 d'abril en el Teatre Principal de València / À Punt
21 d'abril 2022 - 14:03

Amb motiu de l’estrena de la nova temporada de L’Alqueria Blanca el pròxim dilluns 2 de maig en À Punt, la radiotelevisió autonòmica valenciana convida els fans de la mítica sèrie a veure en primícia els dos primers capítols. La projecció serà en el Teatre Principal de València el pròxim 27 d’abril i la recepció dels alquerifans començarà a les 18:45 hores.

És l’oportunitat dels amants de L’Alqueria Blanca de conéixer de prop els actors i les actrius de la sèrie més popular i estimada per l’audiència valenciana. A més, els fans podran veure l’arribada dels protagonistes de la presentació en els més de vint vehicles històrics que ixen en els capítols i que pertanyen al Club Seat 600 i 850 de València i a l’Escuderia Motor Clàssic La Plana Utiel.

Per als assistents també s’ha preparat un photocall a l’entrada del vestíbul del teatre i després es podran buscar en galeria d’imatges de la presentació en el web d’À Punt. Tot un espectacle preparat per a fer disfrutar als seguidors de L’Alqueria i agrair-los la seua fidelitat.

La desfilada dels actors i actrius de L’Alqueria Blanca i els vehicles d’època començarà a las 19:00 hores en l’avinguda de Peset Aleixandre i té previst arribar al Teatre Principal de València a les 19:30 hores.

Entrada gratuïta reservant en el web Eventbrite

Els alquerifans de la sèrie que vulguen assistir a la preestrena poden adquirir les entrades, DE MANERA TOTALMENT GRATUÏTA, en el següent enllaç: https://www.eventbrite.es/e/323202446217

L’adquisició d’entrades finalitza el 27 d’abril de 2022 a les 13:00 hores i cada persona pot reservar-ne fins a 4. Serà obligatori presentar l’entrada (impresa o en format mòbil) en l’accés al Teatre Principal.

           L’Alqueria Blanca torna a les pantalles d’À Punt el pròxim 2 de maig, de dilluns a divendres, a les 16:30 hores. 

També et pot interessar

stats