À Punt posa en valor les produccions audiovisuals dels centres educatius a través del seu web

La iniciativa ha tingut la participació de 32 centres d'Alacant, Castelló i València.

À Punt i...acció
À Punt i...acció

À Punt està allotjant al seu web les produccions audiovisuals de centres educatius valencians amb els títols genèrics de “La Colla i... acció” i en “À Punt i... acció”. La iniciativa ha tingut la participació de 32 centres, majoritàriament col·legis però també instituts, centres d’educació especial o d’acollida de menors, entre altres.

El web d’À Punt anirà pujant amb una periodicitat setmanal els continguts que creen els centres valencians com a eina educativa per a ajudar a difondre’ls i posar-los en valor. I formaran part com un contingut més de la programació en línia d’À Punt Mèdia.

En la iniciativa didàctica han participat centres de València, d’Alacant i de Castelló. Ja han arribat els primers vídeos, i els poden trobar en el web d’À Punt. El del CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo de Sagunt (València) s’anomena Com cuide el planeta, el del CEE Raquel Payà de Dénia té el títol Som moviment i el de l’IES El Quint de Riba-roja de Túria s’anomena #SaveShumaila.

À Punt pretén que el web siga una plataforma multimèdia participativa. En aquest context, “La Colla i... acció” vol ajudar a difondre la tasca educativa dels centres amb altres membres de la comunitat educativa i amb la societat. La temàtica de les produccions és molt variada i tracta aspectes tan diversos com ara propostes inclusives, contra la violència de gènere, o el respecte al medi ambient. Temàtiques, totes, que segueixen els criteris establits per la Carta de valors per als continguts infantils i juvenils d’À Punt Mèdia.

També et pot interessar

stats