À Punt i el port de València preparen una exposició homenatge amb els testimonis de la pandèmia

L’edifici del Rellotge acollirà a l’inici de la tardor una mostra de fotografies i vídeos.

VÍDEO | À Punt i el port de València preparen una exposició homenatge amb els testimonis de la pandèmia

L’Autoritat Portuària de València (APV) i À Punt Mèdia preparen un gran acte d’homenatge i d’exercici de memòria col·lectiva per a mostrar com la situació causada per la Covid-19 ha obligat la societat a readaptar-se i adquirir nous hàbits.

À Punt Mèdia s’afegirà a l’exposició que acollirà a l’inici de la tardor l’edifici del Rellotge del port de València amb una sèrie de vídeos amb testimonis que han gravat els equips de la televisió pública valenciana durant la crisi de la Covid-19. Imatges que mostren la capacitat de l’ésser humà per a afrontar una situació que ens ha canviat la rutina i que mostra la solidaritat i el dolor causat per la pandèmia.

Aquesta iniciativa inclourà els vídeos dels testimonis que durant el confinament hem pogut veure en els informatius d’À Punt, així com les fotografies que continuen enviant moltes persones i que arrepleguen de manera il·lustrativa com fan front a la pandèmia de coronavirus.

Serà un recull d’emocions i experiències des de punts de vista diferents, amb instantànies que reflecteixen aspectes com la tasca del personal sanitari, el teletreball, el confinament, l’adaptació a la desescalada, etc.

L’APV ha rebut més de 1.000 fotografies per a dur a terme l’exposició homenatge i mostrar la societat i el dia a dia de l’adaptació a la situació d’emergència sanitària en forma d’imatges. La selecció de les imatges la faran professionals de la fotografia: José Aleixandre, José Penalba, Alba García, Antonio Alcaraz, Eva Máñez, José Poveda i Tania Castro.

Les fotografies es poden enviar fins a l’1 de juliol a l’adreça de correu electrònic contravientoymarea@valenciaport.com.

També et pot interessar

stats