À Punt patrocina el lliurament de premis dels XXVIII Premis de Periodisme Europeu Salvador de Madariaga a Alacant

L’Associació de la Premsa d’Alacant organitza l’acte

Pascual Ignacio Navarro, el secretari d’Estat per a la Unió Europea, presideix el lliurament

XVIII Premis de Periodisme Europeu Salvador de Madariaga
XVIII Premis de Periodisme Europeu Salvador de Madariaga
23 de maig 2022 - 13:29

À Punt Mèdia col·labora amb l’Associació de la Premsa d’Alacant i patrocina la cerimònia de lliurament dels premis de Periodisme Europeu Salvador de Madariaga a Alacant.

Els premiats de l’edició 2022 del Premi de Periodisme Europeu Salvador de Madariaga són Catalina Guerrero, delegada de l’agència EFE a Brussel·les; Julián Cabrera, director d’informatius d’Onda Cero, i Marta Carazo, corresponsal de TVE a Brussel·les, en les tres modalitats de premsa, ràdio i televisió, respectivament.

La presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias, ha destacat que À Punt col·labora amb aquests premis “per a posar en valor el paper dels mitjans de comunicació de proximitat en el context europeu de l’Europa de les regions”.

És la primera vegada que el lliurament d’aquest guardó del periodisme europeu es fa a Alacant, en un acte organitzat per l’Associació de Periodistes de la Província d’Alacant.

Els premis Salvador de Madariaga es convoquen per l’Associació de Periodistes Europeus, la representació a Espanya de la Comissió Europea i l’oficina a Madrid del Parlament Europeu i premia la tasca de professionals dels mitjans de comunicació, el treball dels quals permet formar una opinió pública al voltant de la Unió Europea contrastada i amb sòlides bases d’informació.

A la cerimònia, presidida per Pascual Ignacio Navarro, secretari d’Estat per a la Unió Europea, assistiran els tres premiats i membres del jurat, a més del secretari autonòmic de Promoció institucional i Cohesió territorial, Alfred Boix, i les directores generals de Promoció Institucional i de relacions amb la Unió Europea i l’Estat, María Fernanda Escribano i Daría Terrádez Salom, respectivament.

Aquesta gala també comptarà amb la presència de la presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias García.

També et pot interessar

stats