À Punt patrocina el Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València

À Punt aposta per l’esport i patrocina la cursa ciclista Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València.

À Punt patrocina el Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València
À Punt patrocina el Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València
04 de setembre 2020 - 18:30

À Punt aposta per l’esport i patrocina la cursa ciclista Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València, que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 7 del matí. L’esdeveniment es disputarà seguint un estricte protocol de seguretat i higiene de prevenció de la Covid-19.

La prova s’ha presentat aquest matí en el cobert 2 de La Marina de València amb la presència del guanyador del Tour de França Óscar Pereiro, ambaixador d’aquesta edició, la delegada del govern de la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, i Sergi Campillo, vicealcalde de l’Ajuntament de València.

El director general d’À Punt, Alfred Costa i el subdirector d’Esports, Ricard Cobo, han acudit a l’acte de presentació. Costa ha destacat que “À Punt contribueix a la difusió d’aquest prestigiós esdeveniment internacional de ciclisme, un esport que tants adeptes té a la Comunitat Valenciana”.

À Punt dona cobertura desplegant un seguiment informatiu ampli, amb entrevistes i reportatges als protagonistes i informació puntual i detallada durant la cursa. “Volem donar suport mediàtic a través de totes les nostres finestres per a promocionar l’esport, un dels valors que ens defineix com a radiotelevisió pública”, ha comentat Alfred Costa.

La quinzena edició del Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València apel·la enguany a la responsabilitat i protecció del planeta amb el lema “Rodem pels ODS: objectius de desenvolupament sostenible”. Dissabte els primers cicloturistes eixiran de manera escalonada i per grups, a les 7 del matí, seguint les normes higienicosanitàries pertinents.

En paraules de Javier Castellar, president de CD Podium, “gràcies a la perseverança del meu equip, amb una enorme capacitat de reinvenció i lluita, estem demostrant que amb el respecte i la responsabilitat de tots podem continuar gaudint de la bici, un mitjà de transport ecològic i sostenible”.

També et pot interessar

stats