À Punt participarà en València Capital del Disseny 2022

El director general d’À Punt Mèdia ha inscrit aquest acord de col·laboració en “la promoció de la creativitat i de la modernitat de l’economia valenciana, que és un dels objectius dels mitjans de comunicació públics”

À Punt participarà en València Capital del Disseny 2022
À Punt participarà en València Capital del Disseny 2022 / Departament de Comunicació
13 d'abril 2021 - 14:19

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana (SAMC) i l’Associació València Capital del Disseny  (AVCD) es donen la mà per a difondre i promocionar World Design Capital Valencia 2022 i treballar per la projecció del disseny com un factor clau en el procés cap a la innovació i el creixement econòmic. Així ho estableix el conveni de col·laboració signat aquest migdia, el qual permetrà treballar conjuntament per a donar suport a aquesta iniciativa internacional, declarada esdeveniment d’excepcional interés públic per part del Govern d’Espanya.

À Punt serà media partner de World Design Capital Valencia 2022 a la Comunitat Valenciana amb la difusió als informatius i programes d’A Punt Mèdia dels principals esdeveniments programats i de les activitats audiovisuals o produccions pròpies de l’AVCD. Per això,  durant el període de celebració de World Design Capital Valencia 2022, el web www.apuntmedia.es obrirà un microlloc específic amb connectivitat al web oficial www.wdcvalencia2022.com per a allotjar continguts específics i reforçar la difusió dels actes programats.

El director general d’À Punt Mèdia ha inscrit aquest acord de col·laboració en “la promoció de la creativitat i de la modernitat de l’economia valenciana, que és un dels objectius dels mitjans de comunicació públics”. “Disseny és innovació”, ha afegit Alfred Costa, “i À Punt Mèdia ajudarà a difondre una iniciativa tan important com la capitalitat de València en aquest àmbit.”

Els mitjans de la radiotelevisió pública valenciana es comprometen a posar en valor les empreses i els professionals valencians del disseny, així com la funció del disseny en els sectors industrials que conformen la base econòmica de la Comunitat.

“No desaprofitarem l’ocasió d’internacionalitzar el talent valencià en el món del disseny, que impulsa la competitivitat de sectors industrials tan importants de la nostra economia com el moble, el calcer, la ceràmica o el tèxtil”, ha conclòs.

Per a Xavi Calvo, director de World Design Capital Valencia 2022 “el fet que À Punt es convertisca en el nostre mitjà oficial a la Comunitat Valenciana respon a un dels objectius que ens plantegem com a reptes, en convertir València en capital mundial del disseny el 2022. A través de continguts en la nostra televisió pública, podrem demostrar a la ciutadania com el disseny forma part del nostre dia a dia. També, la gran quantitat i la qualitat dels nostres creatius i creatives i com, des del seu treball i la contractació per part d'empreses i administracions públiques, podem posicionar el nostre territori com un lloc on la gent vulga vindre a viure, a treballar, a invertir i a gaudir”.

Per a Xavi Calvo és fonamental que la societat entenga que el disseny no és una cosa de professionals, sinó que implica la societat, les empreses i la nostra forma de vida, per això aquest acord “és clau per a nosaltres”. 

També et pot interessar

stats