À Punt organitza reunions virtuals d’amics de ‘L’ Alqueria Blanca’

Carme Juan protagonitza la trobada digital del dilluns 15 de març a les 20:00 hores en les xarxes oficials d’À Punt i de L’Alqueria Blanca

L'Alqueria Blanca
L'Alqueria Blanca

À Punt presenta “Fem comboi”, una acció transmèdia amb motiu de l’esperat retorn de L’Alqueria Blanca.

“Fem comboi” és un espai virtual de retrobament dels fans amb actors i actrius de la sèrie. En aquesta nova temporada, els seguidors i les seguidores de L’Alqueria Blanca agafen protagonisme. Com que la situació sanitària no permet que es facen presentacions presencials, À Punt ha preparat set esdeveniments virtuals en què el públic tindrà la possibilitat de compartir conversa amb alguns dels protagonistes.

Durant les trobades digitals, els participants descobriran secrets de L'Alqueria Blanca, coneixeran millor els protagonistes i tindran la possibilitat de xarrar sobre el que ha succeït en la sèrie i sobre el que ens espera.

Hi haurà novetats, estrenes, sorpreses i, sobretot, un contacte pròxim i càlid entre L’Alqueria i els seus seguidors. À Punt pretén mantindré el contacte humà, l'alegria de compartir moments i passions, encara que siga a distància.

Cada “Fem comboi” tindrà lloc a les 20:00 h, durarà 30 minuts i el conduirà Chus Lacort com a mestra de cerimònies. A més, en cada trobada virtual, À Punt s’acomboiarà en una localitat de la Comunitat Valenciana, que serà l’amfitriona.

Estrenarem aquesta iniciativa en les xarxes socials oficials d’À Punt i de L’Alqueria Blanca (Facebook, Twitter i Youtube) dilluns que ve, 15 de març, i tindrem la presència de Carme Juan, Blanca en la sèrie.

Alzira serà la ciutat convidada en el “Fem Comboi” del divendres 19 de març, i Àlex Gadea, Diego en L’Alqueria Blanca, es connectarà per a xarrar amb totes les persones que vulguen participar-hi. L’Ajuntament d’Alzira ens obrirà les portes del seu Facebook, on els veïns i veïnes es podran connectar per a participar-hi.

Encara que cada “Fem comboi” té una localitat amfitriona, tot aquell que ho desitge s’hi podrà connectar entrant en les xarxes socials oficials d’À Punt i de L’Alqueria Blanca (Facebook, Twitter i Youtube).

Calendari complet:

  • Dilluns 15, amb Carme Juan
  • Divendres 19, amb Àlex Gadea
  • Dilluns 22, amb Óscar Ramos
  • Divendres 26, amb Lola Moltó
  • Dilluns 29 (ho anunciarem en el 'Fem comboi' del divendres 26)
  • Dilluns 5 (ho anunciarem en el 'Fem comboi' del dilluns 29)
  • Divendres 9 (ho anunciarem en el 'Fem comboi' del dilluns 5)

També et pot interessar

stats