À Punt ompli la cartellera de cine a l’agost

Divendres sessió doble de cine espanyol, dissabtes produccions valencianes amb la col·laboració d’À Punt i dilluns a la nit comença un cicle dedicat a l’actor Ricardo Darín

La Torre de Suso
La Torre de Suso / Departament de Comunicació
03 d'agost 2023 - 11:47

La graella del mes d’agost s’ompli de cine a la televisió pública. Una interessant oferta per a passar les nits a la fresca davant la pantalla d’À Punt i posar-se al dia de les novetats més recents de la cartellera que, de vegades, queden pendents després de l’estrena. Una selecció de pel·lícules que compten, a més, amb premis i nominacions en els principals festivals nacionals i internacionals.

Lucas
Lucas

Divendres a la nit serà el torn del cine espanyol amb una interessant cartellera d’entretingudes propostes en sessió doble. Aquesta setmana, a partir de les 22 hores, s’emetrà la comèdia La Torre de Suso amb Javier Cámara, Malena Alterio, Gonzalo de Castro, Yalitza Hernández, Emilio Gutiérrez Caba i José Luis Alcobendas; i a continuació Lucas, un emocionant drama d’intriga amb Jorge Motos, nominat al Goya com actor revelació el 2021, Jorge Cabrera, Jordi Aguilar i Irene Anula.

Per a la nit del divendres 11 d’agost els dos títols previstos seran Va a ser que nadie es perfecto i 6 motivos para dudar de tus amigos.

Va a ser que nadie es perfecto, per a l'11 d'agost
Va a ser que nadie es perfecto, per a l'11 d'agost

A més, dissabtes de vesprada, a partir de les 15:30 hores, À Punt ofereix produccions valencianes participades per À Punt, també en doble sessió per a la sobretaula, com ara Viure dues vegades de la directora Maria Ripoll amb Inma Cuesta, Òscar Martínez, Nacho López i Aina Clotet.

Cicle de Ricardo Darín per a dilluns a la nit

El hijo de la novia, dilluns 7 d'agost
El hijo de la novia, dilluns 7 d'agost

Amb la guardonada El hijo de la novia, el 7 d’agost, la televisió d’À Punt comença un cicle dedicat a l’actor Ricardo Darín que cada dilluns a la nit, a partir de les 22 hores, oferirà una selecció de les seues millors pel·lícules. 

També et pot interessar

stats