À Punt ofereix una programació completa de les preses de possessió del nou govern valencià

Dilluns serà el torn del president de la Generalitat, Carlos Mazón, i dimecres dels consellers del govern autonòmic

a31923f7 8443 4fae 9f6f 9a136f929c95 4 3 aspect ratio default 02
Carlos Mazón pren possessió aquest dilluns com a sèptim president de la Generalitat / À Punt Mèdia
14 de juliol 2023 - 13:41

La setmana que ve la informació política ocuparà la programació d’À Punt de manera especial i començarà dilluns mateix a partir de les 10:45 hores amb la presa de possessió del president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, que jurarà el càrrec en el ple de les Corts.

Investidura de Carlos Mazón © Miguel Lorenzo
Investidura de Carlos Mazón © Miguel Lorenzo / ©Miguel Lorenzo

A continuació el seguici es traslladarà al Palau de la Generalitat, on Ximo Puig rebrà a les portes de l’edifici el nou president, Carlos Mazón. Ells i els seus equips accediran junts a l’interior on es produirà el relleu en una reunió privada.

Després, a la plaça de Manises hi haurà una recepció amb un acte de benvinguda que també serà oferida en directe per les càmeres d’À Punt. Serà un programa especial que durarà al voltant de dues hores i que servirà per a encetar oficialment una nova legislatura a Comunitat Valenciana.

Dimecres, 19 de juliol, des del saló de Corts de la Generalitat, la programació d’À Punt oferirà en directe a les valencianes i valencians l’acte en què el president Mazón anunciarà el que serà el nou govern autonòmic. Llavors coneixerem els noms, cares, perfils professionals, i les carteres assignades per a treballar durant els pròxims quatre anys.

Presentarà els dos programes el periodista Òscar Martínez, que estarà acompanyat per la resta de professionals d’Informatius d’À Punt, que ens traslladaran tots els detalls de l’actualitat de les dues jornades des dels principals punts de directe.

També et pot interessar

stats