À Punt ofereix un ampli desplegament els dies 28 i 29 d’abril per a les eleccions autonòmiques i generals

Més de 200 professionals faran possible la cobertura en la televisió, la ràdio, el web i les xarxes socials.

À Punt ofereix un ampli desplegament els dies 28 i 29 d’abril per a les eleccions autonòmiques i generals

À Punt ha preparat una programació especial per als dies 28 i 29 d’abril amb motiu de les eleccions autonòmiques i generals del diumenge. Per a fer possible aquesta programació, l’espai públic de comunicació té previst un ampli desplegament de mitjans tècnics i humans.

El dispositiu electoral està format per més de 200 professionals: tècnics, càmeres, productors i realitzadors, presentadors, redactors i experts en xarxes. Els mitjans d’ À Punt Mèdia disposaran de 29 punts de connexió, majoritàriament a la Comunitat Valenciana, però també a Madrid i a Barcelona. En el total de les connexions, hi haurà 17 senyals personalitzades, concretament des de col·legis electorals d’Elx, Alzira i Benicàssim; des dels centres de dades de València i Madrid, i des de les seus dels partits polítics, tant a València com a Madrid. A més, la corresponsalia de Barcelona cobrirà el seguiment de la jornada electoral a Catalunya.

À Punt disposa d’un espai web dedicat a la informació electoral, un microsite o web especial en què la ciutadania pot trobar tota la informació diària relacionada amb la campanya. El web informarà en temps real dels resultats de les eleccions a les Corts i al Congrés en la jornada del 28 d’abril. Les xarxes socials d’À Punt Notícies, a més, seguiran les novetats de la jornada de votacions minut a minut.

La programació especial inclou demà, divendres 26, a partir de les 23:30 h, un programa especial en la televisió i en la ràdio sobre el tancament de la campanya.

Diumenge 28 hi haurà cobertura informativa durant tota la jornada electoral. A més dels informatius habituals, la televisió ha previst avanços a les 8:55 h i a les 12:00 per a donar l’última hora de la jornada de votacions. A les 19:00 hores arrancarà un programa especial conduït per Victòria Maso, Jèssica Crespo i Adelaida Ferre, en el qual oferirem informació, anàlisi i resultats electorals. En la taula del programa participaran alcaldes de tots els partits polítics amb representació parlamentària, periodistes i politòlegs. À Punt oferirà també un estudi d’estimació de vot fet pel Grup d’Investigadors en Processos Electorals i Opinió Pública (GIPEYOP) de la Universitat de València, que dirigeix el professor José Manuel Pavía.

La ràdio també informarà a través dels butlletins horaris al llarg de tot el dia, en Les notícies del migdia, de 14:30 a 15:30, i amb un programa especial de seguiment de la nit electoral des de les 19:45 fins que es facen públics tots els resultats.

A més, per al dilluns 29 d’abril, À Punt també ha dissenyat una programació especial relacionada amb la doble cita electoral, que inclou, de 8:00 h a 10:00 h, À Punt notícies matí i una edició extensa d’À Punt notícies migdia (de 13:00 a 15:15 h) i d’À Punt notícies nit (de 19:00 h a 21:30 h).

També et pot interessar