À Punt ofereix aquesta nit un programa especial sobre els Premis de Publicitat La Lluna

A partir de les 22:50 hores, retransmissió en la televisió, ràdio, web i apps.

Foto d'arxiu del la Lluna
Foto d'arxiu del la Lluna

La televisió d’À Punt oferirà aquesta nit a partir de les 22:50 hores un programa especial sobre la gala dels Premis La Lluna, el festival de publicitat i comunicació creativa de la Comunitat Valenciana, de la qual és mitjà col·laborador.

El programa inclou un repàs a aquesta cerimònia, que va tindre lloc a La Rambleta el passat 20 de novembre i en la qual es van entregar premis en 35 categories, així com entrevistes en les empreses més guardonades i declaracions de membres del jurat. À Punt va entregar un dels premis de la gala.

À Punt va firmar el passat mes d’octubre un conveni de col·laboració amb l’Associació d’Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (ComunitAD). El llibre d’estil dels mitjans públics valencians, de fet, remarca que la difusió de publicitat ha de contribuir a la promoció del teixit productiu valencià i constituir un impuls per als sectors econòmics que es desenvolupen al territori valencià, i procurar difondre especialment les empreses i els productes locals i, sobretot, els que aporten innovació en el model productiu valencià.

El conveni preveu l’organització de jornades conjuntes dirigides als membres de l’associació, així com la participació de ComunitAD i dels seus associats en programes que tracten temes relacionats amb la comunicació publicitària, o treballar conjuntament perquè els continguts de la publicitat no fomenten actituds discriminatòries, antisocials o sexistes.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en el web apuntmedia.es, en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar