À Punt obri el seu racó foguerer a Alacant

Ubicat als jardins de la Diputació, será el punt de trobada de convidats de la radiotelevisió pública durant les festes de Sant Joan

La festa està a Alacant amb els presentadors més festers d'À Punt
Els presentadors més festers d'À Punt han estrenat el racó de la televisió a les Fogueres / Departament de Comunicació
19 de juny 2023 - 15:26

La radiotelevisió autonòmica torna a viure de prop les festes de Fogueres, no sols amb la seua programació especial, sinó amb la presència a peu de carrer amb el seu racó foguerer.

Ubicat als jardins de la Diputació, el racó d’À Punt es punt de trobada de cares conegudes que passen, un any més, per a establir sinergies amb la cadena autonòmica.

Una de les primeres visites al racó amb la doctora Ana Lluch i Benjamín Marín, director de Comunicació i Màrqueting d'À Punt.
Una de les primeres visites al racó amb la doctora Ana Lluch i Benjamín Marín, director de Comunicació i Màrqueting d'À Punt. / Joaquin P. Reina
Primera jornada al racó d'À Punt en Alacant
Primera jornada al racó d'À Punt en Alacant / Joaquin P. Reina
Representats de la cultura, l'art i la societat alacantina al racó foguerer
Representats de la cultura, l'art i la societat alacantina al racó foguerer

Cada dia, fins al 24 de juny, a partir de les 12 del migdia i fins a l’hora de la mascletà, el racó d’À Punt acull els convidats per tal d’intercanviar impressions i per a enfortir les relacions públiques de la cadena amb la societat política, econòmica, civil, cultural i artística alacantina que es passe per aquest punt de trobada festiu.

També et pot interessar

stats