À Punt obri les portes del rodatge de la sèrie Açò és un destarifo

El divendres 13 d’abril l’equip de la sèrie d’humor Açò és un destarifo obri les portes.

Logo d'À Punt Mèdia
Logo d'À Punt Mèdia

El divendres 13 d’abril, d’11.30 h a 13 h, a Sant Isidre de Benaixeve (Montcada), l’equip de la sèrie d’humor Açò és un destarifo obri les portes als mitjans de comunicació per a acostar al públic el dia a dia d’una producció televisiva rodada a la Comunitat Valenciana. La sèrie està produïda per Albena Produccions, en col·laboració amb Nakamura Films, per a À Punt Mèdia.

Açò és un destarifo és un programa per a riure’s dels tòpics valencians. La sèrie està protagonitzada per 16 actors i actrius de la Comunitat Valenciana: Alfred Picó, Isabel Requena, Juli Cantó, Cristina Garcia, Josep Manel Casany, Ramón Ródenas, Inma Sancho, Nuria Herrero, Bruno Tamarit, Ferran Gadea, Rebeca Valls, Vanessa Cano, Verònica Andrés, Laura Pellicer, Manuel Maestro i Carles Sanjaime. El coordinador del guió és Carles Alberola, els realitzadors són Jaume Bayarri i Iñaki Antuñano, i el director, Andrés I. Gimeno.

El programa compta amb Jordi Llorca, Carles Alberola, Toni Benavent i Joan Carles Dauder en la producció executiva. D’altra banda, la direcció de producció està en mans de Glòria Guillot, la de fotografia, de Willy Abad, i la direcció d’art està a càrrec de José Luis Company.

La sèrie té darrere un equip de més de 50 professionals i està rodada majoritàriament en localitzacions naturals. Actualment, s’estan rodant 13 capítols de 50 minuts cadascun. La major part del rodatge té lloc a Sant Isidre de Benaixeve, on es farà la jornada de portes obertes. En aquesta jornada, els periodistes tindran l’ocasió de veure en acció les dues unitats de rodatge, fer fotografies i parlar uns minuts amb alguns dels protagonistes de la sèrie.

També et pot interessar

stats