À Punt obri l’escola televisiva més entretinguda

Eugeni Alemany presenta ‘Celebrity School’, un concurs dirigit al públic familiar on participen col·legis de totes les comarques i els personatges populars més divertit.

Celebrity School
03 d'abril 2020 - 09:57

À Punt continua treballant per a renovar la seua proposta de continguts i reforçar la programació dirigida al públic familiar i als més joves de la casa. Així, dins els continguts amb els quals la televisió pública valenciana vol ajudar a fer més amena l’estada a casa, dissabte, dia 4 d’abril, estrena Celebrity school, un concurs per a tota la família que presentarà el showman valencià Eugeni Alemany. Celebrity School és un format d’èxit internacional que ja s’ha estrenat a Alemanya amb molt d’èxit.

El concurs és una oportunitat d’aprendre en família mentre t’ho passes bé. Cada setmana tres famosos competiran contra xiquets i xiquetes de primària, secundària i batxillerat. L’objectiu serà guanyar diners per al col·legi en el cas dels alumnes o per a una ONG en el cas dels famosos. Entre les cares conegudes, hi aniran participant coneguts cantants, esportistes i periodistes.

Entre els famosos, competiran en el programa l’actriu i dissenyadora Paola Dominguín, l’exjugador de bàsquet Fernando Romai, la cantant Rosa López, el monologuista Òscar Tramoyeres, l’actriu Rebeca Valls, la cantant Gisela, el grup Sweet California o l’exjugador del València CF, Fernando Giner. En la primera edició del concurs hi participaran l’actriu i presentadora Maria Juan, el cantant David Bustamante i l’actor Josep Manel Casany.

En cada edició el concurs inclourà sorprenents experiments presentats pel professor Arcadi Garcia, físic, youtuber i divulgador científic, però també reptes musicals, preguntes, proves físiques i vídeos dels col·legis. Els famosos s'enfronten a tres rondes de quatre jocs inspirats en les clàssiques assignatures: gimnàstica, art, llengua, geografia, música, matemàtiques, ciències… Comencen amb els xiquets de primària, però això no significa que siga gens fàcil. A mesura que avança el programa, els xiquets són més majors, les preguntes més rebuscades i la puntuació més alta.

Celebrity school es va gravar durant els primers dies de març, abans que se suspengueren les classes per l’alerta sanitària. Això va permetre visitar tots els col·legis i reunir els alumnes al plató del programa. Per als estudiants, l’estrena d’aquest nou concurs d’À Punt és una bona oportunitat per a recuperar el més divertit de l’escola, tornar a vore els companys i disfrutar amb tota la família.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i a la carta, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats