À Punt amb la Mostra de València

La televisió pública, mitjà oficial del festival, retransmetrà la gala inaugural i donarà un premi de la secció competitiva.

Els espectadors de la televisió pública podran seguir en directe la retransmissió de la gala inaugural el dia 22 d’octubre.
Els espectadors de la televisió pública podran seguir en directe la retransmissió de la gala inaugural el dia 22 d’octubre.

La televisió i la ràdio d’À Punt donaran una cobertura global de la 35a edició del festival Mostra de València-Cinema del Mediterrani que se celebra del 22 d’octubre a l’1 de novembre de 2020. La Mostra de València s’inaugura aquest dijous amb l’estrena mundial de la pel·lícula dels germans Polo que barreja documental i ficció, The Mystery of Pink Flamingo, amb la participació d’À Punt Mèdia.

Els espectadors de la televisió pública podran seguir en directe la retransmissió de la gala inaugural el dia 22 d’octubre. El programa À Punt Directe té previst donar una cobertura especial al festival, amb informació de les estrenes i entrevistes als convidats que participaran a la Mostra de València.

També el magazín radiofònic Pròxima parada farà un seguiment diari de la Mostra dins de l’hora que dedica a l’actualitat cultural. A més, durant el període de celebració del festival, el web www.apuntmedia.es obrirà un microlloc específic amb connectivitat al web oficial del festival.

À Punt Mèdia és, per tercer any consecutiu, el mitjà oficial del festival, gràcies al conveni signat entre la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) i la Mostra de València.

A més dels premis previstos per la direcció de la Mostra de València, s’hi afegirà un Premi À Punt Mèdia, que en aquesta edició reconeixerà la pel·lícula de la secció oficial que millor promoga els valors d’integració social, civisme, cooperació i pau, des del respecte a la diversitat de social, de gènere, cultural i geogràfica. Aquest premi implica el compromís d’À Punt per a adquirir els drets d’emissió de la pel·lícula guardonada.

Estrena de pel·lícules en què participa À Punt

La Mostra de València servirà per a posar de manifest la puixança del cinema valencià, amb la participació de À Punt Mèdia en la producció.

El documental La recepta de l’equilibri, protagonitzat per Ricard Camarena i Mari Carmen Bañuls, que es va estrenar amb èxit de crítica al passat Festival de Sant Sebastià, arriba ara als espectadors valencians.

A més de formar part de les produccions en què participa la cadena pública valenciana que es projecten dins la Mostra de València, aquesta reflexió sobre la gastronomia i la restauració durant el confinament es podrà gaudir en la televisió el dissabte 24 d’octubre, el mateix dia que s’estrena al festival.

Altres títols amb la participació d’À Punt que inclou el programa del festival en aquesta edició són Un cercle en l’aigua, Swing la vida d’un secret de Miguel Àngel Font Bisier o Coses a fer abans de morir de Miguel Llorens i Cristina Fernández

Camagroga, el nou treball del director i guionista Alfonso Amador, es veurà dins de la Secció Informativa del certamen. Rodada al llarg d'un any per a poder captar els canvis i els cicles de l'horta valenciana (concretament el cultiu d'orxata a la localitat d'Alboraia) i la vida d'una família de llauradors, Camagroga és una elegia al treball, la terra, l'herència i la resistència.

D’altra banda, per al proper divendres 23 d'octubre s'espera l'estrena en sales comercials de València, Sagunt, Gandia, Elx, Alacant i Madrid el llargmetratge amb la participació d’À Punt Mèdia Una dona amb unes ales tremendes, que va ser presentat a la Mostra de l'any passat.

Les projeccions de la 35a Mostra tindran lloc en aquesta edició als Cines Babel i a la Filmoteca.

També et pot interessar

stats